Selahattin Baki: "Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır, geliriz"

Fenerbahçe cephesinden Galatasaray'ı hedef alan açıklamalar yapılmaya devam ediliyor.

Selahattin Baki: "Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır, geliriz"

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Selahattin Baki, Wilfried Zaha transferi nedeniyle ilginç açıklamalarda bulundu.

Baki'nin açıklamaları şu şekilde:

"BİZİ KÖTÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR"

"Zaha transferi... Akılları sıra bizi kötü göstermeye çalışıyorlar. Galatasaray'ın medya mensupları algı nasıl yaratılır dersi veriyorlar. Biz Zaha'nın ağabeyine teklifte bulunduk, kendileri yeterli bulmadı. Daha sonra onlar bize bambaşka bir teklifle geldi. Yıllık 10 milyon Euro'yu bulan bazı istekleri görünce ilk defa bir oyuncunun temsilcisine yanıt vermedik."

"4 GÜN ÖNCE MASADAN KALKTIK"

"Sanki transfer çalımı atmışlar bize gibi konuşuyorlar. Biz Fenerbahçe'yiz. 4 gün önce masadan kalktığımızı bize yakın basın mensupları zaten tebliğ etmişti. Biz bazıları gibi resmi yazışmaları deşifre etmeyiz."

"FLORYA'DA YATAN BİR ASLAN VARDI"

"Transfer çalımı görmek isteyen sadece bizim dönemimizdeki Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Joao Pedro ve son olarak Szymanski transferlerine baksın. Florya'da yatan bir aslan vardı hatırlarsanız. İrfan Can bizi istiyor diyordu o dönemki hocaları. Bir gecede gittik aldık."

"FLORYA'NIN KALBİNDEN OYUNCUYU ALIR, GELİRİZ"

"Galatasaray, özel uçakla getirdiği Szymankski'ye tesislerinde hocasıyla toplantı yaptırdı. Bir kez daha karşı karşıya gelirsek Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır, geliriz." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2023, 21:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADİL
ADİL - 10 ay Önce

Zahahahahaha.....Bâki çocuk....Geçti Bor'un Pazarı Sür eşeğini Kadıköye....Zahahahaha....Zuhahahaha....

Cengaver
Cengaver - 10 ay Önce

Fb,'li yönetici amma sallamış,önceki mesleği sallamacımiymış

Alper
Alper - 10 ay Önce

Alırız ederiz değil hadi şu an ilk 11 de oynayan birisini floryadan al imza attır görelim harbi adammış diyelim bu işler lafla olmuyor Selahattin baki

Ali
Ali - 10 ay Önce

İcardinin formasını bile alamazsınız ne oyuncu

Yılmaz Ka
Yılmaz Ka - 10 ay Önce

Florya'ya gelirsin. GS'ın kapısı Mevlânâ kapısıdır... Giriş serbest.... Ancak nasıl çıkarsın, çıkarken yürüyüşün nasıl olur bilemem ... Boyundan büyük laflar etme. Altında ezilirsin...

R.B.
R.B. - 10 ay Önce

Ya bunların dünyası hayallerle yaşamak ve uçmak! Kendi taraftarları bile gülüyor bunlara !!! Aklıma hep kuşlar şarkısı geliyor!!!

Kasım uluturk
Kasım uluturk - 10 ay Önce

Sen ancak futbolcuların eskimis kramponlarını alırsın bu nasıl üslup

Mali
Mali - 10 ay Önce

Bakicik yalı çocuğunun beceriksizligini örtmek sana mi kaldı. Olaki bir hata yaptın floryaya geldin oradaki marketten bile alis veriş yapama,sin ERDEM TIMUR,un haberi ol.adan