Selahattin Kınalı: "Galatasaray'ın en büyük transferi olur"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda ilerlerken gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı.

Selahattin Kınalı: "Galatasaray'ın en büyük transferi olur"

Galatasaray'ın gelecek sezon transferi konusunda ilk hamlesi Mauro Icardi'nin bonservisini alabilmek olacak.

A Spor yorumcusu Selahattin Kınalı, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kınalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"EN BÜYÜK TRANSFER OLUR"

"Galatasaray'ın en büyük transferi Icardi olur. Penaltı vuruşundaki özgüvenini gördük. Zımba gibi şut attı. Panenka sonrası insanlar merak ediyordu. 'Ben bu penaltıyı gol yapacağım' dedi. Geldi, vurdu, gol yaptı. Özgüveni yüksek bir oyuncu." 

"MİSAFİR DEĞİL, EVİN SAHİBİ OLUR"

"Kalan 4 haftada koordinasyon sağlanırsa Icardi, yine daha seri gollerini atmaya başlayabilir. Atmasa da Icardi, Icardi'dir. Kendi değerini tescillemiş. Galatsaray, bir şekilde ikna edip kadroda tutarsa en iyi transfer olur. Bu sefer misafir değil, evin sahibi olur. O zaman da tavrı değişecektir ve sahiplenecektir." 

"SACHA BOEY'İ TUTABİLSİNLER"

"Galatasaray, Icardi'yi alsın. Kazımcan Karataş'ı kazansın. Sacha Boey'i tutabilsinler. Çünkü Avrupa'da bir gösteri yapamayacaksak bu kadar paraları niye harcıyoruz?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023, 14:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdoğan  boz
Erdoğan boz - 12 ay Önce

Uyur gezer bir Galatasaray var sahada öz güvenini kaybetmiş genel olarak tüm taraftar arkadaşlardan duyuyorum çok güzel kadro var Galatasaray da ama gel gelelim bir türlü toparlanıyor gomise yaşlı diyorlar ama canla başla koşuyor mücadele ediyor yüreğin le takım kazansın diye gol attığı zaman sevcincini bizlerle paylaşıyor yanı diyeceğim bu kadroya la tarihi farkla şampiyonluğunu ilan etmişti daha önceden