"Sen neymişsin be! Bu zamana kadar neredeydin? Hemen transfer edilmeli"

Karabağ'ın Faslı yıldızı Abdellah Zoubir, Galatasaray ile oynadıkları dostluk maçına damga vurdu.

"Sen neymişsin be! Bu zamana kadar neredeydin? Hemen transfer edilmeli"

Galatasaray ile Azerbaycan ekibi Karabağ, geliri Türkiye'deki depremzedelere bağışlanacak maçta karşı karşıya geldi. Bakü'de büyük bir dayanışma örneği sergilenirken 60 bin taraftarın önünde oynanan karşılaşmada kazanan 2-1'le Galatasaray oldu.

GOLLER GOMIS VE ICARDI'DEN

Sarı Kırmızılı ekibin golleri Gomis ile Icardi'den gelirken ev sahibinin tek sayısını Xhixha kaydetti. Galatasaray karşılaşmaya; Okan Kocuk - Dubois, Ross, Emre Taşdemir, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Oliveira, Yusuf Demir, Yunus Akgün, Zaniolo ve Gomis 11’iyle çıktı. Karabağ ise; Ramazanov - Medvedev, Mammadov, Medina, Guerrier, Romao, Qarayev, Diakhaby, Andrade, Zoubir ve Xhixha 11'i ile sahadaydı.

KARŞILAŞMANIN GELİRİ DEPREMZEDELERE GÖNDERİLECEK

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremler sonrası afetzedelere yardım kapsamında düzenlenen özel karşılaşmada Galatasaray, Azerbaycan ekibi Karabağ ile karşı karşıya geldi. 60 binden fazla biletin satıldığı özel karşılaşmada, elde edilen gişe gelirlerin tamamı depremzedelere bağışlanacağı açıklandı.

ADAY KADRODAN ÇIKARILAN ABDÜLKERİM BARDAKCI SÜRE ALDI 

EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubunda mücadele eden A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı, Ermenistan ve Hırvatistan maçı aday kadrosuna seçilmişti. Baş ağrısı sebebiyle aday kadrodan çıkarılan tecrübeli stoper oyuncusu, Karabağ ile oynanan dostluk karşılaşması öncesi teknik direktör Okan Buruk, tecrübeli oyuncuyu kamp kadrosuna dahil etmişti. Karşılaşmaya yedek başlayan 28 yaşındaki oyuncu, 46'ıncı dakikada Ross'un yerine oyuna dahil oldu.

KARABAĞ’DAN KARDEŞLİK KOREOGRAFİSİ

Karşılaşma öncesinde Azerbaycanlı futbolseverler, “Evine Hoş Geldin Kardeş” yazılı pankart açtı. Ayrıca seremoni öncesinde tribünlerde yapılan koreografide Türk bayrağı ile Azerbaycan bayrağı da yan yana yer aldı. Öte yandan karşılaşmayı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eşi Mihriban Aliyeva ile birlikte izledi. Karşılaşmayı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de eşi Mesude Özbek ile birlikte tribünden takip etti.

ABDELLAH ZOUBIR FIRTINASI

Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanan 90 dakikaya Abdellah Zoubir damga vurdu. Faslı sol kanat, başta Leo Dubois olmak üzere Galatasaraylı savunmacılara attığı şık çalımlarla kabus oldu. Zoubir, Redon Xhixha'nın attığı golde de asisti yapan isim olarak ön plana çıktı.

"SEN NEYMİŞSİN BE! HEMEN SÜPER LİG'E..."

Takımının ataklarını yönlendiren arkadaşlarını birçok pozisyona sokmayı başaran 31 yaşındaki oyuncu, sosyal medyayı da ayağa kaldırırken futbolseverler, "Sen neymişsin be!, Bu zamana kadar neredeydin? Hemen Süper Lig'e transfer edilmeli." şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 10:27
YORUM EKLE