Sercan Yıldırım: "Ben tanıyamadım, bir Galatasaraylı olarak bunu söylüyorum"

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu.

Sercan Yıldırım: "Ben tanıyamadım, bir Galatasaraylı olarak bunu söylüyorum"

Gurmespor Youtube kanalında Sercan Yıldırım, Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından yorumlarda bulundu.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I TANIYAMADIM"

"Ben Galatasaray'ı tanıyamadım. Sezon başında beri hep şuna dikkat ettim. Galatasaray kötü oynasa bile kazanmayı bilen bir takımdı. Beşiktaş maçında hem kötü oynadı hem de kaybetti. Beşiktaş, Galatasaray'ı iyi analiz etmiş, tebrik ederim. Bu çok belliydi. Beşiktaş, golü yedikten sonra uyandı."

"KEREM VE MERTENS SAHADA YOKTU"

"Kerem Aktürkoğlu, sahada hiçbir şekilde yoktu. Bu maç için çok umutluydum. Mertens de sahada hiç yoktu. Hiçbir şekilde verim alınamadı. Galatasaray, defansif anlamda da sıkıntı yaşadı, özellikle hava toplarında. Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda bu tarz hataları yapması çok sıkıntılı."

"AKILLARDA 'ACABA' OLDU"

"Galatasaray, kazansaydı eğer şampiyonluğunu ilan etmişti ama kaybederek akıllarda 'Acaba' oldu. İnşallah bir aksilik olmaz. Bir Galatasaralı olarak bunu söylüyorum."

"AKIL ALMAZ ŞEYLER YAPTILAR"

"Galatasaray'da kopuklu ve telaş durumu vardı. Özellikle son vuruşlarda... Ceza sahası yayında akıl almaz şeyler yaptılar."

"SON MAÇA KALSA BİLE GALATASARAY ŞAMPİYON OLUR"

"Galatasaray'ın yine de şampiyon olacağına inanıyorum. Son maça kalsa bile Fenerahçe'nin yenme ihtimali olduğunu düşünmüyorum, Galatasaray rahatlıkla şampiyon olur."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 23:53
YORUM EKLE