Serdar Ali Çelikler: "Ali Koç, Zaniolo'yu transfer etmek için Roma Başkanı'nı aradı ve konuştu"

Galatasaray'ın yıldız transfer Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş Fenerbahçe gerçeği ortaya çıktı.

Serdar Ali Çelikler: "Ali Koç, Zaniolo'yu transfer etmek için Roma Başkanı'nı aradı ve konuştu"

Vole yorumcusu Serdar Ali ÇeliklerNicolo Zaniolo için Ali Koç'un Roma Başkanı Dan Friedkin ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ, ROMA BAŞKANINI ARADI"

"Zaniolo için Galatasaray falan derken Ali Koç, 'Hakikaten Türkiye'ye gelme ihtimali olur mu?' diyor. Ali Koç, Roma'nın ABD'li Başkanı Dan Friedkin'i arıyor ve konuşuyorlar. 'Bu oyuncuda durum ne?' diyor. Dan Friedkin de 'Hocamız istemiyor, biz bu oyuncudan çıkacağız. Piyasası da var ama Bournemouth'a falan gitmiyor. Türkiye'den bir takımla görüşüyorlar mı bilmiyorum ama siz istiyorsanız öncelik sizin' diyor. Yani Roma Başkanı Dan Friedkin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 'Alıyorsanız alın, şartları bu. Size veririz' diyor." 

"FENERBAHÇE'YE PAHALI GELİYOR"

"Selahattin Baki, Roma'ya gidiyor ve Zaniolo'nun menajeri Claudia Vigorelli ile görüşüyorlar. Maliyet nedeniyle masadan kalkıyor. Galatasaray da bu arada George Gardi'yi görevlendirmiş. Nitekim oyucu, Fenerbahçe'ye pahalı geliyor. Galatasaray ile aynı paraya alacaksın. Roma Başkanı'na bir telefonla ulaşan, bu imkanları olan bir adam bu transferi kaçırmamalıydı."

-ICARDI VE ABDÜLKERİM BARDAKCI TRANSFERİ-

"Sene başında da Ali Koç, Icardi için 'Aman aman' dedi. Abdülkerim Bardakcı için de kötü konuştu. 'Sen o kadar eder misin?' diyor. Sonra ABdülkerim Bardakcı, 'Ben Fenerbahçe'ye gitmem' diyor. Zaniolo, Icardi ve Abdülkerim Bardakcı, Fenerahçe olsa ne olurdu?" ifadelerini kullandı

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2023, 00:49
YORUM EKLE