Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe hezimetten korktu, Galatasaray maçında başına gelecekleri biliyordu, Allah'tan kork ya!"

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında Galatasaray karşısına çıkmamasının yankıları sürüyor.

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe hezimetten korktu, Galatasaray maçında başına gelecekleri biliyordu, Allah'tan kork ya!"

Neo Spor Youtube kanalında Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY MAÇINA ÇIKMAK İSTEMEDİ, HEZİMETTEN KORKTU"

"İsmail Kartal, Süper Kupa maçında Galatasaray karşısına çıkmak istemedi. Çünkü başına gelecekleri biliyordu. Hezimetten korktu, başkan da balıklama atladı. Ali Koç da 'Protesto ettim' diye millete yutturmaya çalıştı. Bu dolduruşları genelde Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım'a karşı yapıyordu. O zihniyetin eserleri hala devam ediyor. İkisi de kendi meslektaşlarından bir şeyler kapmışlar."

"24 GÜNDE SADECE 1 MAÇA ÇIKTIN, ALLAH'TAN KORK"

"Neymiş? '3 günde 1 maça çıkmak zor oluyormuş.' Allah’tan kork ya! 24 günde bir maça çıktın. Trabzonspor maçından sonra 24 günde sadece Adana Demirspor maçına çıktın. Okan Buruk fikstür için car car bağırırken 'Atlama, büyük konuşma, sonra pişman olursun' dedim. Sakatlar, cezalar, art arda maçlar... Şimdi ayıkla pirincin taşını."

"SİPARİŞ GİBİ ANINDA TESİSLERE GELİYOR"

"Senin özel olarak istediğin 3. santrforun bile sipariş gibi anında tesislere geliyor. Okan Buruk, ne yapsın? Sezon ortasında en kritik adamını kaybetti. Sezon başında tuhaf kadro mühendisliğinden farklı şeyler ortaya çıkarmaya çalıştı. Sonra diyorsun ki 'Başkalarının yaptıkları övgü alıyor, bizim yaptıklarımız neden konuşulmuyor?' Sana 3 kez şans geldi, şu ana kadar hiçbirini değerlendiremedin. Okan Buruk, ilk senesinde şampiyon yaptı. Sana verilen şansın yarısının yarısını isteyen binlerce futbol adamı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2024, 13:16
YORUM EKLE