Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'ye golü gelirken attı, Galatasaray'ın 3-0'ları galiba devam edecek"

Galatasaray'ın Wilfried Zaha'yı transfer ederek Fenerbahçe'ye tarih çalım atmasının yankıları sürüyor.

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'ye golü gelirken attı, Galatasaray'ın 3-0'ları galiba devam edecek"

Galatasaray, 30 yaşındaki yıldız oyuncu Wilfried Zaha'yı transfer etti.

Fenerbahçe'nin uzun süredir görüşme yaptığı Zaha'nın Galatasaray'a gelmesi büyük sürprize neden oldu.

Fenerbahçeli yorumcu Serdar Ali Çelikler, Wilfried transferiyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"G.Saray'ın Zaha çalımı da şahaneymiş. Futbol boşluğa gelmez. Tatile çıktın mı, senden başka iş yürütecek kimse olmadı mı olmaz. Frene basınca kimin gaza basacağını bilemezsin. G.Saray'ı tebrik ederim. İyi bir oyuncuyu almakla kalmadılar hız ve kararlılığın önemini gösterdiler."

"Bence Nico Dominguez'i de G.Saray'ın alması kuvvetle muhtemel. Ve Mert Müldür'ü de... Geçen sezonki 3-0'lar taransferde de devam edecek galiba."

"Transfer kararlılık ve hız işidir. Uzatılan hiçbir iş müspet sonuçlanmıyor. Zaha golü ile birlikte şu ana kadar alınan Szymanski - Tadic - Dzeko gibi isimlerin yarattığı heyecan da bitti. Ancak büyük bir yıldız keser şimdi. Ha ama frene basıldı, başkan tatilde. Gelsin bakarlar."

"Mesela şimdi 1907 Derneği ya da Profesyonel taraftar grubu, yahut bizler Ali Koç'u eleştirdikçe kuduran kullanışlı aptallar; Zaha golü için bir şey, Allah için tek bir söz edecekler mi? Kimin Fenerli, kimin Koç Holdingsporlu olduğu bu günlerde ortaya çıkıyor."

"Şimdi 'Ali Koç, Zaha skandalını unutturmak istiyorsa yıldız almalı' diye birkaç yorum gösterdiler. Hala ve hala 'Koç bunun altında kalır mı?' falan diyenler var. Söyleyeceğim şu; bu beceriksizlik 6 yılın ilki değil sonu da olmaz. Affetirmenin tek yolu 'seçimde bırakıyorum' demesi."

"Zaha - Icardi - Zaniolo... Alternatifi Kerem - Bakambu - Barış Alper... Rekabet edebilen etsin."

"'Masadan kalktık' falan bırakın bu işleri. Kullanışlı aptallar sizi yarı yolda bırakır. Daha geçen sezon Maxi Gomez transferinde 'Sadece fiyat sorduk' yalanları 12 saat bile sürmedi. Bizzat başkan yalanladı. Şimdi de kıvırtmaya çalışmayın. "Seçimde yokum" diyecek tepki bitecek."

"Zaha tutar tutmaz o bambaşka bir mesele. Fener'e golü gelirken attı mı attı. Sonrasına sonra bakarız. Bir kez daha tebrik ediyorum G.Saray'ı." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2023, 17:51
YORUM EKLE