Serdar Ali Çelikler: "Florya'dan biliyorum, adam delikanlının kralı, çalışanlara primini soruyormuş"

Galatasaray'da Mauro Icardi performansı ve kulübe olan aidiyetiyle sarı kırmızılı taraftarların gönlünde büyük taht kurdu.

Serdar Ali Çelikler: "Florya'dan biliyorum, adam delikanlının kralı, çalışanlara primini soruyormuş"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın yıldızıMauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN TAŞ GİBİ KALBİ VAR"

"Icardi'nin kafası şöyle iyi, tekniği falan diyorlar. Babanın taş gibi kalbi var. Florya'dan biliyorum. Adama aşıklar. Adam delikanlının kralı. Florya'da herkesin hastası olduğu adam."

"KULÜP ÇALIŞANLARINA PRİMİNİN YATIP YATMADIĞINI SORUYOR"

"Takıma primlerin yattığını söylüyorlar, malzemeciye ve masöre gidip 'Senin primin yattı mı?' diye soruyormuş. Sabah geliyor, herkese selam veriyor, gülüyor. Evden bir şeyler getiriyor, işte 'Bu Arjantin'den bilmem nedir' diyormuş. Çayını hazırlayan hanımefendiye ayrı bir jest yapıyor. Bütün çalışanlar ve bütün futbolcular adamın hastası. Mata ile Icardi, herkesin sevgilisiymiş. Eğlence kültürünün dibinde büyümüş bir adam çalışanlara karşı bu kadar kulüp mütevaziyse işte gerçek yıldız diyoruz."

"OKAN HOCANIN KIRILMA HAREKETİ ODUR"

"Okan hocaya 'Ben Arjantin'e gidiyorum' demişti. Okan hoca, o izni vermeseydi ya da bıdı bıdı yapsaydı Galatasaray'da bugün farklı şeyleri konuşuyor olabilirdik. Okan hocanın kırılma hareketi odur. Bu adamı yılda 3 kez Arjantin'e göndereceksin. Disiplin tamam ama o da geldiğinde işini yapacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2023, 20:17
YORUM EKLE