Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'a iki kupa hediye edilir, bir işi de tam yapın"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali belirsizliği devam ediyor.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'a iki kupa hediye edilir, bir işi de tam yapın"

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"HİÇBİR BEKLENTİ KARŞILANMADI"

"Ali Koç'un Genel Kurul'daki kararlarını geçtim, konuşmaları bile beklentileri karşılamadı. Net hiçbir olgu ortaya çıkmadı. Ne için toplandıklarını da anlamadım. Aziz Yıldırım'ın katılmamasıyla zaten bir şeylerin eksik olacağı belliydi."

"GALATASARAY'A İKİ KUPA HEDİYE EDİLİR"

"Fenerbahçe, Süper Kupa'yı protesto ederse Galatasaray'a iki kupa hediye edilir. Öyle ya da böyle Süper Kupa'yı alan takım, randıman almaya başlar ve peşine Süper Lig'i de alır. Sen de protesto ayağına kendini kandırırsın."

"BİR İŞİ DE TAM YAPIN"

"Zaten sakatların da fazla. O zaman ben 'Sadece Avrupa'yı düşünün' derim. Bir işi yapıyorsanız ya tam yapın ya da hiç yapmayın. Bu işlere girince elinize ayağınıza bulaştırıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 14:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 3 hafta Önce

Ali Koç futboldan anlamadığı gibi, beceriksizliğini de ortamı gerecek konuşmalarıyla geriyor. Şampiyon olmadıkları takdirde istenmeyen adam olacağından Galatasaray 'ı karıştırmak için elinden geleni yapıyor, böylelikle Türk insanının tepkisini alan saygınlığını yitiren biri haline geldi. Futboldan anlamıyorsun ne işin var başkanlıkta!
Şerefini ve itibarını kaybetme, büyüklük yapıp kırdığın insanlardan özür dile.