Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da antrenmanları protesto etmişti, Muslera uyardı, şimdi o adamdan verim aldılar"

Galatasaray'da sezonun en kritik dönemlerinde girilirken oyuncuların artan performansları dikkat çekti.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da antrenmanları protesto etmişti, Muslera uyardı, şimdi o adamdan verim aldılar"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"MERTENS, ÇIRPINMAYA DEVAM EDİYOR"

"Mauro Icardi sakat sakat oynamasına rağmen goller atıyor ama takım oyununa katkısı çok yüksek değil. 37 yaşındaki Mertens ise hala çırpınmaya devam ediyor."

"YÖNETİM BAŞARILI OLAMADI"

"Galatasaray'ın sezon başındaki transferlerine bakalım... Davinson Sanchez, Nelsson'dan çok iyi mi? Değil. Sol bek Angelino olmadı, sağ bek Serge Aurier ortalarda yok. Kerem Demirbay ligin ikinci yarısı açıldı. Ndombele vasat bile değil. Tete ve Wilfried Zaha'nın hala ne olduğunu çözemedik. Hakim Ziyech'in istikrarı yok. Bunların yanında verim aldığın Sacha Boey ve Bakambu'yu kaybettin. Galatasaray yönetimi kadronun kaynağını artırmaya çalıştı ama başarılı olamadı."

"OMURGA DEVAM ETTİĞİ SÜRECE BAŞARILI OLURLAR"

"Okan Buruk, elindeki malzemeyi iyi kullandı. Victor Nelsson stoperde birinci adam olmayı başardı. Lucas Torreira başından beri iyi performansını sürdürüyor. Dries Mertens yeniden topa girdi. Barış Alper Yılmaz'ın müthiş katkısı var. Galatasaray, Fernando Muslera, Victor Nelsson, Lucas Torreira ve Mauro Icardi omurgasını devam ettirdiği sürece başarılı olmaya devam eder."

"KALECİLERİ DEĞİŞTİRSEK FENERBAHÇE 1. OLURDU"

"Fenerbahçe'nin en formda oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin 12 golü var, Galatasaray taraftarının eleştirdiği, yedek kalan Kerem Aktürkoğlu'nun da 12 golü var. İkisinin gol sayısı aynı. Olaya bir de bu açıdan bakmak lazım. Buna karşılık iki takımın kalecilerini değiştirsek bence puan farkı farklı olurdu. Fenerbahçe 1., Galatasaray 2. olurdu."

"OKAN BURUK, 'ANTRENMANALARA ÇIKMAYIN' DİYEN ZIYECH'TEN VERİM ALDI"

"Hakim Ziyech, sezon başında parasını geç aldığı için Galatasaray antrenmanlarını protesto etmişti, 'Antrenmanlara çıkamyın, paralarımızı alamıyoruz' dedi. Kaptan Fernando Muslera kendisini uyardı. Şimdi o Hakim Ziyech'ten Okan Buruk bir şekilde verim almayı başardı. Oyuncusunu kaybetmedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 21:59
YORUM EKLE