Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da kızdığım oyunculardan biri, bir maçı da al be kardeşim"

Galatasaray'ın Sparta Prag'a elenerek Avrupa'ya veda etmesi büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da kızdığım oyunculardan biri, bir maçı da al be kardeşim"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"BUNLAR FUTBOLCU FALAN DEĞİL, KERESTE GİBİ OYUNCULAR"

"Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyordum. Çünkü iyi bir takım değil. 70. dakikadan sonra falan fizik olarak ayakta kalıyorlar. Futbolcu olmayan Victor Olatunji'nin hallerini falan gördük. Sorensen falan da hiç futbolcu değil. Kereste gibi oyuncular. Tomas Wiesner falan çok kötü futbolcu. Ancak disiplinli futbolcular. Filip Panak ve Kaan Kairinen iyi futbolcu. Jan Kuchta, çok iyi bir 9 numara. Bir de Lukas Haraslin iyi futbolcu. Ancak hiçbirini Galatasaray'a almazsın, belki Angelo Preciado'yu alırsın. Açıkçası beklemiyordum. Benim için çok şaşırtıcı bir sonuç oldu."

"KOMPLE BİR BAŞARISIZLIK VAR"

"Galatasaray'ın komple bir başarısızlığı var. Dursun Özbek, birinci sorumludur. Erden Timur ikinci, Okan Buruk üçüncü sorumludur." 

"ICARDI'NİN TARTIŞILMASI LAZIM"

"Galatasaray'ın Icardi'yi tartışması lazım. 'Aşkın Olayım' da aşkın ızdırabı da bir yere kadar. Ligin ikinci yarısından beri yok. Hatta sakat sakat oynadığı dönemden beri yok." 

"KIZDIĞIM OYUNCULARDAN BİRİ ZAHA"

"Kızdığım oyunculardan biri de Zaha. Bir maçı da al be kardeşim. Tete'den zaten bir beklentimiz yok. Biz hala Abdülkerim Bardakcı, oyundan atılana kadar Kaan Ayhan, Barış Alper Yılmaz ve her şeye rağmen Kerem Aktürkoğlu için en iyiler olduğunu söylüyorsak milyon Euro alanların da biraz oturup bunları düşünmesi lazım. Bu çocuklar kadar istemeleri lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 00:08
YORUM EKLE