Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray için yüzde 100 bilgi, 'Ben bir daha olmak istemiyorum' diyor, bunu biliyorum"

Galatasaray, şampiyonluğa doğru ilerlerken bir yandan da yeni yönetim konusunda çalışmalar yapılıyor.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray için yüzde 100 bilgi, 'Ben bir daha olmak istemiyorum' diyor, bunu biliyorum"

Neo Spor Youtube  kanalında Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın başkanlık seçimi ve yönetim listesi hakkında bilgiler aktardı.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA İŞLER NET"

"Galatasaray'da işler net. Bir tane başkan adayı var. Galatasaray'da genellikle bir tane başkan adayı tek adaylı seçim olmasın diye sonradan çıkar. Bir demokrasi olsun diye ikinci adayın son dakikalarda çıktığı genelde görülmüştür."

"DRAMATİK HATALAR YAPILMAZSA ŞAMPİYON BİTİRECEKLER"

"Galatasaray, şampiyonluğu kendi kendine vermezse, dramatik hatalar yapmazsa şampiyon bitirecek ve Dursun Özbek'in de tek aday olarak girdiği seçimde aslında tartışma noktası 'Erden Timur, devam edecek mi? Abdurrahim Albayrak girecek mi? Yusuf Günay, federasyondan ayrlıp yönetime gelir mi? Ali Dürüst gelir mi?' falan filan... Ali Dürüst gelmez. Tartışmalar bu boyutta. Yönetimin daha güçlenip güçlenmeyeceği boyutunda..."

"ABDURRAHİM ALBAYRAK, BUGÜN İTİBARİYLE YENİ YÖNETİMDE VAR"

"Metin Öztürk devam eder. Abdurrahim Albayrak için bugün itibariyle 'Yönetimde var' diyebiliriz. Büyük ihtimalle de futbolla Abdurrahim Albayrak ilgilenecek."

"ERDEN TİMUR, 'BEN BİR DAHA OLMAK İSTEMİYORUM' DİYOR"

"Yüzde 100 bilgi; Erden Timur 'Kayınvalidemi kaybettim, eşimin hastalığıyla uğraştım, ciddi oranda işlerimi aksattım. Ben bir daha olmak istemiyorum' diyor. Bunu biliyorum. Erden Timur'un listede olmamasının sebebi kendisiyle alakalı şeyler. Dursun Özbek ise 'Birlikteliğimizi bozma. Benden sonra sen başkan olursun.' diyor. Daha önceden Erden Timur'un da 'Ben sizin dönemimizden sonra başkan olmak istiyorum' dediğini, Dursun Özbek'in de 'Benim dönemim bittikten sonra senin başkanlığın için destek veririm' dediğini biliyoruz. O dönem de bir dönem sonra. Dursun Özbek'in Galatasaray'a 12 milyon Euro verdiği söyleniyor. Dolayısıyla Florya bitecek, Bankalar Birliği'nden çıkılacak, Kemerburgaz'a taşınılacak, parasının bir kısmını alacak ve sonra başkanlığı devredebilir."

"GÜVENDİĞİM KAYNAKLAR, 'ERDEN TİMUR İKNA EDİLİR' DİYOR"

"Benim güvendiğim kaynaklar diyor ki 'Erden Timur ikna edilir. Abdurrahim Albayrak futbol şubesinde, Erden Timur da yine Sportif A.Ş'de olur. Futbola ağırlıklı olarak Abdurrahim Albayrak bakar, Erden Timur da zaman zaman bakabilir, sistem ve düzen bozulmaz' diyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024, 23:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf
Yusuf - 1 hafta Önce

Karıştırın, hepinizin gücü yetmez