Serdar Ali Çelikler: "Gelecek sene Galatasaray'ın kulübesinde olma ihtimalini duydum"

Galatasaray'ın yoluna doludizgin devam etmesi namağlup serisinin sürmesini sağlıyor.

Serdar Ali Çelikler: "Gelecek sene Galatasaray'ın kulübesinde olma ihtimalini duydum"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, GİDEREK DAHA DA BÜYÜYOR"

"Okan hocanın giderek daha da büyüyen sevk ve idare bölümünün altını çizmek gerek. Hem Kerem Aktürkoğlu'na hem de Okan Buruk'a ayıp edildiğini söylüyorduk. Kerem'i 10 numarada oynamaya ikna etmek, Mertens'e sonradan gireceğini söylemek, Zaha'ya 60 ya da 30 dakika oynayacağını söylemek, Angelino'ya bu maçta oturacağını söylemek, Abdülkerim Bardakcı'ya bu maçta yanında dinleneceğini demek, Nelsson'a dinleneceğini demek, sonra Abdülkerim'e sol bek oynayacağını demek, Kaan Ayhan'ı tam zamanında topa sokmak kolay işler değil. Okan hocanın kazanımlarını görmezden gelmemek lazım." 

"BARIŞ ALPER YILMAZ'I BİR SÜRE DAHA İLK 11'DE BAŞLATMAZ"

"Barış Alper Yılmaz'a Manchester Unitedd maçında verdiği performansın ödülünü 'Gel, 11'de başla' diye vermek, sevk ve idare konusunda önemli. Okan Buruk, bence artık bir süre daha Barış Alper Yılmaz'ı ilk 11'de başlatmaz. Eskiden giren çıkanlarda biraz surat asık oluyordu. Şimdi onları dabitirmiş. Bu önemli bir başarıdır."

"MERTENS, GELECEK SENE KULÜBEDE OLABİLİR"

"Mertens'in gelecek sene kulübede olma ihtimalini duyuyorum. Mertens'in henüz böyle bir kararı yok. Belki futbola devam edebilir."

"SANCHEZ, EN ÖNEMLİ EKSİK PARÇAYI TAMAMLADI"

"Zaha, çok çok iyi bir oyuncu. Ben hala yüzde 50'sinde olduğunu düşünüyorum. Bizim bildiğimiz Zaha'dan hala daha geride. Ndombele'nin de çok katkı vereceğini düşünüyorum. Kerem, elinden gelen her şeyi yapıyor. Icardi, zaten baba. Sağda normalde zaten Ziyech ve Tete var. Torreira'yı zaten çok anlatmaya gerek yok. Davinson Sanchez, en önemli eksik parçayı tamamlayan adam. Takımın önde oynamasını sağlayan adamlardan biri. Sol bekte istikrar sağlanmasını bekliyorum. Kazımcan ile Angelino değişerek oynar. Bu kadro Bayern Münih'i evinde yenebilir. Bu kadro bunu vadediyor. İmkansız hayaller değil. Normal şartlar altında Galatasaray'ın ligi namağlup bitirme şansı çok yüksek. Bir kere daha gördük ki Galatasaray'ı yenmek için en az 3 gol atman lazım."

"ICARDI'DEN DAHA İYİSİ GELİR Mİ? EMİN DEĞİLİM"

"Mauro Icardi, Metin Oktay gibi anlatılacak. Bundan sonra daha iyisi gelir mi? Emin değilim. 40 maçta 35 gol 10 asist... Böyle bir şey olmaz. İnsanlık dışı bir şey. Icardi, hakikaten çok acayip bir şey." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, 19:22
YORUM EKLE