Serdar Ali Çelikler: "Kendisini aptal yerine koyanları bekler, Galatasaray'da 'Doğum gününü göremez' dediler"

Habertürk spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Serdar Ali Çelikler: "Kendisini aptal yerine koyanları bekler, Galatasaray'da 'Doğum gününü göremez' dediler"

Galatasaray'ın Pembe Gazetecileri; sosyal medyacıları ve trolleri; rakibe kaptırılan transferlerin bütçesiyle çok ilgililer. Neredeyse tamamı bir yönetici tarafından verilen bilgileri doğru kabul edip "F.Bahçe kazıklandı" dedi. Ama hiçbiri; hepsinin haberdar olduğu, bazılarının gözlerinin önünde yaşanan; idmandaki kavgayı veremedi. Mustafa Çevik kardeşimiz haberi vermese Avusturya kampında Kerem ile Van Aanholt'un kavga ettiğinden haberdar olamayacaktık. Mevcut yönetimden bir kişiyi seven bazı tipler; başka gazeteci arkadaşları arayıp "şu transferi öğrenmişsin şimdi yazma" da diyorlar...

"Medya neden bu halde" tartışmasına girsem 3 hafta arka arkaya her gün yazı yazmam gerekir. Şimdilik geçelim.

Şimdi ben G.Saraylılar adına, GERÇEKTEN BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEYEN G.Saraylılar adına birkaç soru sorayım:

• Kerem-Aanholt kavgası olduğunda; kulüp iletişimcilerinin kurduğu ortak WhatsApp grubuna "Aman bu kavgayı mecralarınıza geçmeyin" mesajı gönderildi mi?

• "Erden Timur, 'Para bende, Florya işini de ben çözerim' diye neredeyse başkanın dahi üzerine çıktı" diyen yönetim içindeki ağır toplar kimlerdir?

Dursun Özbek, geçen sefer başarılı olduğuna inandığı Mehmet Özbek-Cenk Ergün ikilisi formülünü uygulamak isterken Cenk Ergün neden ve içeriden ve dışarıdan kimlerin etkisiyle pasifize edilmiştir?

• "Okan Buruk doğum gününü göremez" diyenler kimlerdir? Kimlere yakın isimlerdir? Hangi sosyal medya trolleri ile bire bir çalışıyorlar? (Okan Hoca 19 Ekim Doğumlu)

• Arda Turan'ı; kendisi istemediği halde Okan Hoca'nın teknik ekibine sokmak isteyenler kimlerdir?

Bu kadar ipucu yeter. Gerisini merak eden Galatasaray habercileri bulur. Şimdi görürsünüz, bir kısım Galatasaray muhabiri bu iddiaları araştırır. Haberleştirmeye çalışır. Pembe gazetecileri; sosyal medya trolleri; sponsorlu-fonlu ekipleri ise bana saldırır.

Sadece şunu söyleyeyim:

Dursun Özbek'in en önemli özelliği kendisini aptal gibi görmek isteyen insanlara bu imkanı tanımaktır. Kendisini aptal yerine koyanların tüm kartlarını ortaya sermesini beklemektir.

Fazla uzun olmayan bir gelecekte bu koalisyonun çatlayacağını görmemesi mümkün değil. 'Görüyorsa neden müdahale etmiyor peki?' diye sorarsanız cevabı "zaman herkesi yıpratır" deyişindedir.

Kaynak: Serdar Ali Çelikler / Habertürk

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2022, 22:14
YORUM EKLE