Sergio Oliveira, resmen Galatasaray'da! İşte sözleşme şartları...

Galatasaray, Sergio Oliveira'yı kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-kırmızılılar, Sergio Oliveira ile 4 yıllık anlaşma imzalandığını ve sezonluk 2 milyon 750 bin euro ödeneceğini açıkladı.

Sergio Oliveira, resmen Galatasaray'da! İşte sözleşme şartları...

Galatasaray Kulübü, Sergio Oliveira'nın transfer edildiğini resmen açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira’nın transferi konusunda Porto kulübü ve oyuncunun kendisiyle anlaşma sağladı.

Sergio Oliveira, 2 Haziran 1992 tarihinde Portekiz'in Santa Maria da Feira'ya bağlı Paços de Brandão beldesinde dünyaya geldi.

Futbol kariyerine, doğduğu yerin amatör takımlarından Clube Desportivo Paços de Brandão'da başlayan Sergio Oliveira; 2002 yılında ise Portekiz'in en köklü kulüplerinden olan Porto'nun altyapısına transfer edildi.

İlk profesyonel imzasını da 2010 yılında Porto'ya atan başarılı orta saha, deneyim kazanması amacıyla kiralık olarak gönderildi. Portekiz'de Beira-Mar, Penafiel, Paços Ferreira, Belçika'da KV Mechelen, Fransa'da FC Nantes, Yunanistan'da PAOK ve İtalya'da Roma formalarını giyen Oliveira, Serie A ekibi ile UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı

8 ve 6 numara olarak görev yapabilen 30 yaşındaki oyuncu kariyeri boyunca çıktığı 350 resmi müsabakada; 63 gol ve 31 asiste imza attı.

Geçtiğimiz sezonu Serie A ekiplerinden Roma'da tamamlayan Oliveira, İtalyan ekibinde 22 resmi maçta forma giyerken; 3 gol attı ve 1 gol pası verdi.

Portekiz milli takımının da formasını giyen deneyimli orta saha, ulusal takımıyla bugüne dek 13 müsabakaya çıkarken; 1 asistlik skor katkısı yaptı.

Güçlü olan sağ ayağının yanı sıra sol ayağını da etkili kullanabilen 1.81 boyundaki futbolcu, hırslı yapısı, teknik kapasitesi ve oyun görüşüyle ön plana çıkıyor. Orta sahada oyunu iki yönlü oynayabilen ve ikili mücadelelerdeki top kazanma yüzdesi oldukça yüksek olan Oliveira, duran toplarda da oldukça etkili…

Sergio Oliveira’ya Galatasaray’a hoş geldin diyor, kendisine sarı-kırmızılı forma altında başarılı bir kariyer diliyoruz.

Galatasaray Sportif A.Ş. profesyonel futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira’nın transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira ve kulübü Futebol Clube Do Porto-Futebol, SAD ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.750.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2022, 12:35
YORUM EKLE