Sergio Ramos'un imza tarihi belli oldu

Galatasaray'ın Sergio Ramos ile gelecek hafta sözleşme imzalayacağı aktarıldı.

Sergio Ramos'un imza tarihi belli oldu

Stoper takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın bir numaralı hedefi Sergio Ramos.

GALATASARAY'A İMZA ATMAK ÜZERE

Beşiktaş'ın da görüşmeler yaptığı ancak daha sonra masadan kalktığı Sergio Ramos'un Galatasaray'a imza atmak üzere olduğu öne sürüldü.

"SERGIO RAMOS HAFTAYA İMZALIYOR"

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Sergio Ramos transferinde sona geldi.

Sarı kırmızılıların İspanyol savunmacıyla gelecek hafta sözleşme imzalayacağı haber detayında vurgulandı.

Sergio Ramos'un 2 yıllık kontrat talep ettiği, Galatasaray'ın ise yıldız oyuncuya 1+1 yıllık teklif yaptığı belirtiliyordu.

GALATASARAY'DA HEDEF 4 EYLÜL

Stoperin yanı sıra orta saha transferi de düşünen Galatasaray'ın takviyeleri 4 Eylül'e kadar bitirip UEFA'ya bildirmek istediği kaydedildi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2023, 13:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyüp yıldırım
Eyüp yıldırım - 9 ay Önce

Ramosun transferı bir manejer başarısıdır medya daki işbirlikçilerıyle avrupada talibi olmayan istediği parayı vermeyen kulüp yoktu tek çara gs idi yazık 37 yaşındakı bır futbolcuya o para verılmez demekki falkaodaki zarardan kimse ders almamış

AlicanKutlu
AlicanKutlu @Eyüp yıldırım - 9 ay Önce

Ramos un mu istediği parayı veren yok? Ya cahilce yorum yapmayı bırakın

Ümit dinç
Ümit dinç - 9 ay Önce

Galatasaray şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden tek takım Galatasaray şampiyon olur ciipom Galatasaray şampiyon

Mahmut Çifciler
Mahmut Çifciler - 9 ay Önce

Bir futbolumuz kalmıştı milli olan. Onuda teslim ettik. Daha düne kadar yerli futbolcu için takımlar birbirine giderlerdi. O günleri de tarihe gömdük. Ne garip Türk futbolcunun yüzüne bakan yok. Yarın milli maça kimi çıkaracaklar. Zaten teknik dr ile yabancılaşma başladık, milli takımda yabancı futbolcuya ramak kaldı. Napıyoruz, nereye gidiyoruz dur diyen yok.. Bir an önce futboldaki bu yabancılaşmadan kurtulmalıyız...

Mahmudoyanılıyorsun
Mahmudoyanılıyorsun @Mahmut Çifciler - 9 ay Önce

Türk futbolcular kendini yetiştirsin, kendilerine yatırım yapsınlar. Çalışmak harici para için futbol oynayan kim varsa sahalarda olamasın. TFF nin başında olan yöneticiler de kişiye ve paraya baktıkları sürece türk futbolu ve türk futbolcuları asla ilerleyemez. Liyakat yok, yatırım yok.. tabiki yabancı futbolcu alıp oynatacaklar, ileriye dönük olmak budur.