Serhan Türk: "Galatasaray iki tane transfer yapacak, herkesin beklediği gibi..."

Galatasaray'da eksik bölgeler için transfer görüşmeleri yapılmaya devam ediliyor.

Serhan Türk: "Galatasaray iki tane transfer yapacak, herkesin beklediği gibi..."

Galatasaray muhabiri Serhan Türk, A Spor yayınında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Türk'ün açıklamaları şu şekilde:

"İKİ TRANSFER YAPILACAK"

"Galatasaray, iki tane transfer yapacak. Herkesin beklediği gibi 3-4 transfer yok. Hem maddi anlamda hem limit anlamında hem de gidecekler anlamında. Şu an iki tane futbolcudan çıkabiliyorsun. Oliveira ve Angelino..."

"RIDVAN YILMAZ İÇİN RANGERS İLE ANLAŞILAMADI"

"Rıdvan Yılmaz ile görüşmeler olumlu ilerledi, son aşamaya gelindi ama kulübü ile anlaşılamadı. Biraz uçurum söz konusu. Kendi şansi düşüncem ise Rıdvan Yılmaz ne yaptı ki Galatasaray'ın transfer gündemine geldi. Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu, saygı duyuyorum ama bazı futbolcularımız yurt dışına gittiği zaman değer kazandığını düşünüp tekrar getirmek istiyoruz. Türk olduğu için faydalanabileceğin bir oyuncu. Benim için kapalı kutu. Angelino'yu aratır mı?"

"KAMADA, TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEMİYOR"

"Orta sahaya bir transfer yapılacak. Kamada ismi geçiyor. Kamada, Türkiye'ye sıcak bakmıyor ve yoluna Avrupa'da devam etmek istiyor. Her iki taraf da kendi yoluna bakmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2024, 10:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 4 ay Önce

Galatasaray'ın, futbolcu transferine ihtiyacı YOK. Futbolu bilen teknik direktöre ihtiyacı var. Tıpkı, montella gibi bir hoca.