Serhat Akın: "Galatasaraylılar hain mi? Fenerbahçeliler, yarısını bile yapamadı, yöneticiler talimat vermiş"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabette sona doğru gelinirken sarı kırmızılılar, şampiyonluğa çok yaklaştı.

Serhat Akın: "Galatasaraylılar hain mi? Fenerbahçeliler, yarısını bile yapamadı, yöneticiler talimat vermiş"

Futbol yorumcusu Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇELİYİM AMA GÖRDÜĞÜM NEYSE SÖYLERİM"

"İsmail Kartal'ı eleştirdiğim ve Okan Buruk'u övdüğüm için beni linç ettiler. AVM'lerde beni gördüklerinde 'Eleştiri dozunu hafiflet' diyorlar. Bana kimse karışamaz. Medeni bir şekilde konuşurum, karşımdaki de anlatır, ben de anlatırım. Birbirimizi dinleriz, başka da bir şey olamaz. Ben Fenerbahçeliyim ama gördüğüm neyse onu söylerim." 

"EN İYİSİ OKAN BURUK"

"Şu anda ligin en iyisi Okan Buruk'tur. Fenerbahçe, 2 puan öndeyken yaşanabilecek tehlikeleri söyledim. İsmail Kartal önlem aldı mı? Almadı. Tamam, beni dinlemiyorsan da taraftar sana bas bas bağırıyor. 'Hocam bir şeyleri artık değiştir, kendini değiştir, yoksa şampiyonluk gidecek' dediler, al işte gitti."

"GERÇEKTEN İNANAMIYORUM"

"Hala puan ortalaması yüksek olduğu için büyük hoca muamelesi yapıyorlar, gerçekten inanamıyorum. Senin sportif direktörün Branco, İsmail Kartal'ın şampiyon olamayacağını söylüyor, ben söyleyince mi kötü oluyoruz?"

"GALATASARYALILAR, HAİN Mİ?"

"Galatasaray camiası, başarısız olduğu için Burak Elmas'ı indirdi. Adam görevinde 6 ay kalabildi. Fatih Terim'in bile başarısızlığına 2 sene tahammül edebildiler. Galatasaraylılar hain mi? Şimdi çifte kupayla sezonu kapatacaklar. Fenerbahçe, şu tepkinin yarısını verebilse bugün başka şeyler konuşulabilirdi."

"FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER TALİMAT VERMİŞ"

"Fenerbahçe'de bazı yöneticiler, 'Bizi eleştiren hesapları ve kişileri linçleyin' diye talimat vermiş. Ayarını bozduğunuz o kantar, gün gelir sizi tartar. Ben başka da bir şey söylemiyorum." ifadelerini kulllandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 08:46
YORUM EKLE