Serhat Ulueren: "Bu adamdan her şeyi beklerim, Fenerbahçe'yi istiyor"

Galatasaray, şampiyonluk yarışında birçok etkenlere karşı mücadele etmek zorunda kalıyor.

Serhat Ulueren: "Bu adamdan her şeyi beklerim, Fenerbahçe'yi istiyor"

Telegol programı moderatörü Serhat Ulueren, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki kıyasıya şamopiyonluk yarışıyla ilgili çok konuşulacak sözleri söyledi.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR

Serhat Ulueren, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yerini sağlamlaştırmak için Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istediğini dile getirdi.

Ulueren'in açıklamaları şu şekilde:

"ARTIK FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR OLSA DA RAHATLASAK"

"Fenerbahçe, 10 yıldır şampiyon olamıyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Başkanvekili Yusuf Günay'dan en çok rahatsız olan kim? Fenerbahçe camiası... 'Artık şampiyon olsalar da biraz rahatlasak' düşüncesine kapılmışlar."

"MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN HER ŞEY BEKLERİM"

"Mehmet Büyükekşi gibi bir adamdan her şey beklerim. Hala istifa etmedi, yerini sağlamlaştırmak için bunu düşünebilir. Ayrıca Milli Takım, EURO 2024'te oynayacak. Kaderi sezon sonunda belli olacağı için ince hesaplar peşinde." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 00:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati zengin
Necati zengin - 4 ay Önce

Tff başkanı f.bahçenin şampiyon olmasını istiyormuş Allah Allah ozaman ligi durdursun f.bahçeyi şampiyon ilan etsin öbür takımlar nye uğraşsın tff başkanı başkanlıktan istifa etsin rakın futbol zekâsı olan yeni biri gelsin.