Serhat Ulueren: "O zaman 'Herkes Galatasaray'a düşman oldu' dediler mi? Aynısı Kadıköy'de yaşanmadı mı?"

Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında önemli avantaja sahip olduğu haftalarda Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında ceza almamak için uğraşması dikkat çekiyor.

Serhat Ulueren: "O zaman 'Herkes Galatasaray'a düşman oldu' dediler mi? Aynısı Kadıköy'de yaşanmadı mı?"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların yankıları hala sürüyor.

Olaylı karşılaşmayla ilgili PFDK sevkleri açıklanmazken Fenerbahçeli futbolcuların ceza almaması için büyük bir uğraş bulunuyor.

Ancak daha önce Galatasaray'ın başına iki daha büyük olaylar başıan gelmesine rağmen sarı kırmızılı futbolcular, hiçbir şekilde benzer tepki göstermemişti.

Telegol yorumcusu Serhat Ulueren, Fenerbahçe'nin yaşanan olaylara yaklaştığı tutumu eleştirdi.

Ulueren'in açıklamaları şu şekilde:

"AYNISI KADIKÖY'DE YAŞANMADI MI?"

"Galatasaray, 2012'de Kadıköy'de şampiyon olduğu zaman neler oldu neler... Taraftar sahanın içerisine girdi, şampiyonluk kupası neredeyse soyunma odasında verilecekti. Zar zor karanlıkta verdiler, ışıkları bile açmadılar. Saha dışında polis arabaları ters döndü, benzin istasyonları yakıldı. Ben Trabzonspor'u savunmuyorum, gereken cezalar verilmeli ancak aynısı Kadıköy'de yaşanmadı mı?"

"O ZAMAN HERKES GALATASARAY'A MI DÜŞMAN OLDU?"

"Galatasaray'ın Drogba'nın golleriyle Beşiktaş'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda mağlup ettiği maçta da tüm stat aşağıya indi. Ne gerek vardı? Beşiktaş, ligde lider olarak yoluna devam ediyordu. O zaman 'Herkes Galatasaray'a düşman oldu' dediler mi?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 02:30
YORUM EKLE