Serkan Akcan: "Bu sezon Galatasaray'ın en formda oyuncusu, Icardi bile ona gitmesini istiyor"

Galatasaray'da Samsunspor galibiyeti sonrası gözler Kopenhag maçına çevrildi.

Serkan Akcan: "Bu sezon Galatasaray'ın en formda oyuncusu, Icardi bile ona gitmesini istiyor"

Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, Galatasaray'ın performansını değerlendirdi.

Akcan'ın açıklamları şu şekilde:

‘Form geçici klas kalıcı’ sözünün karşılığı gibi bu sezon Galatasaray kadrosu. Icardi geç form tuttu, tutana kadar attı, atmaya devam ediyor. 

"ICARDI, ADETA GOL İÇİN YAŞIYOR"

Hakim Ziyech topla çalışmalara bir hafta önce başladı, oyuna 46’da girdi kalitesiyle büyük fark yarattı, ilk golünü tabelaya yazacaktı, mermi gibi şutuna Icardi kafa koyunca asiste dönüştü. Hakkını teslim etmeli, Icardi o sert şuta bilinçli bir şekilde ince ayar yapmak için kafa vuruyor. Normaldir, Arjantinli santrfor adeta gol için yaşıyor, kokusunu aldığı anda gözünü karartıyor. 

"KEREM, EN FORMDA OLAN OYUNCU"

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray’ın en formda oyuncusu. Hızı, oyun görüşü ve bitiriciliğiyle sahada hemen her Galatasaraylı futbolcunun topu aldığında aradığı adama dönüştü. Galatasaray hücum bölgesine topu taşıdığı andan itibaren Kerem başka bir boyuta geçiyor. Rakip kaleye öylesine iştahlı hücum ediyor ki; Icardi bile topun Kerem’e gitmesini istiyor.

"KEREM VE ICARDI'NİN TELEPATİK İLETİŞİMİ VAR"

Nitekim dün gece Mertens, Kerem Aktürkoğlu’nu iki kez buldu ikisinde de top Samsunspor ağlarından çıkarıldı. Kerem’in kornerden Abdülkerim’e yaptığı asist ise performansının süsü gibiydi. Kerem’in, Icardi ile telepatik bir iletişimi vardı ve bu Galatasaray’ın hücum organizasyonlarına fazlasıyla yansıyordu. Topun ve pasın yönünün Icardi’den Kerem’e doğru yön değiştirmesi Okan Buruk’un bundan sonra da tercih edeceği bir hücum opsiyonu olacak gibi görünüyor. 

"ZIYECH, BÜYÜK KALİTE"

Yarın Zaha geldiğinde durum ne olur bilinmez ama bilinen bir gerçek var ki, Galatasaray’ın kadro kalitesi ve hücum gücü geçen sezonun çok önünde. Dün gece Ziyech ile Ndombele ilk kez sahaya indi. Ziyech büyük kalite, formunu çabuk bulur. Ama Ndombele’nin biraz zamana ihtiyacı varmış gibi görünüyor.

Kaynak: Serkan Akcan / Fanatik

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2023, 11:30
YORUM EKLE