Serkan Akcan: "Okan Buruk, bundan sonra tahtaya ilk olarak onu yazıp etrafına takım kuracaktır"

Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Nef Stadyumu'nda Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti.

Serkan Akcan: "Okan Buruk, bundan sonra tahtaya ilk olarak onu yazıp etrafına takım kuracaktır"

Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, Galatasaray - Adana Demirspor mücadelesini değerlendirdi.

Akcan'ın açıklamaları şu şekilde:

Maçın ilk 20 dakikasında Icardi, Mertens, Rashica, Torreira ve Kerem’in saldırgan ön alan baskısı arı saldırısı gibiydi. Kazandıkları toplarla rakip sahadaki akın süresini uzatmayı hedeflediler. Ne var ki, bu çok düzensiz bir baskıydı ve Adana Demirspor kalecisinden başlayarak pasla topu merkezdeki Ndiaye’ye rahat rahat taşıdı. Bu oyunun Galatasaray’ın faul hanesine olumsuz yansıdığını söylemek gerek.

"Icardi,  3 maçtır kötü oynuyor"

Icardi, Galatasaray’da 3 maçtır kötü oynuyor, bir türlü oyuna giremiyor. Sistemli bir şekilde formu aşağı yönlü gidiyor. Sahaya çıkan tüm futbolcular arasında topla en az buluşan Galatasaraylı futbolcuydu.

Mertens’in yokluğundan çok etkinlendiğini düşünmüştük ama sanırım sorun arkasında kimin oynadığı değil. Okan Buruk’un, sezonun kalan bölümünde Zaniolo ile ilgili düşüncelerini tamamen değiştirdiğini şimdiden söyleyebilirim.

"Tahtaya ilk o yazılacak"

İtalyan süperstar geldiğinden beri maç eksiği gerekçesiyle hep yedek kaldı. Sonradan girdiği 3 maçın ikisini kurtardı. Adana Demirspor’a karşı Mertens’in yerine oyuna girdi, bu kez kanada değil forvet arkasına geçti. İkinci santrfor koşularıyla rakibin dengesini bozdu, Galatasaray’ı galibiyete taşıdı. Bundan sonra Okan Buruk, tahtaya ilk Zaniolo’yu yazıp etrafına takım kuracaktır.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 09:47
YORUM EKLE