Serkan Korkmaz: "Artık bir Galatasaray efsanesi, tribünden en büyük saygıyı ve reaksiyonu gördü"

Galatasaray, Pendikspor karşısında aldığı 4 gollü galibiyetle bir kez daha moral kazandı.

Serkan Korkmaz: "Artık bir Galatasaray efsanesi, tribünden en büyük saygıyı ve reaksiyonu gördü"

A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray, emin adım hatta dolu dizgin şampiyonluğa doğru gidiyor. Galatasaray - Fenerbahçe maçına kadar puan farkının 2 olarak kalacağını düşünmüyorum. Galatasaray'ı artık 2-3 adım önde görmeye başladım."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NDA CİDDİ BİR DÜŞÜŞ VAR"

"Kerem Aktürkoğlu, muazzam istatistiklere sahip, çok değerli ama ciddi bir düşüş var. Kerem Aktürkoğlu'nun temel problemi; çok kısa aralıklarla oynadığı maçlarda dipte ve en üstte performanslar sergilemesi. Bazen 10 üzerinden 3 ile oynuyor bazen 10 üzerinden 9 ile oynuyor. Arka arkaya iki maçta sahanın en kötüsü ve en iyisi olmayı başarabiliyor."

"MERTENS, ARTIK BİR GALATASARAY EFSANESİ"

"Mertens, tribünden en büyük saygıyı bu maçta oyundan çıkarken ayakta alkışanarak aldı. Galatasaray taraftarı onu Galatasaray'ın efsaneleri arasına yazdı. Mertens, artık bir Galatasaray efsanesi. Bu maçta tribünden çok farklı bir reaksiyon gördü."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI, SAYGIYI ÇOK HAK EDİYOR"

"Icardi'niz olunca ve öyle gol atınca kilit açıldı. Abdülkerim Bardakcı da çok özel bir oyuncu. Son 4 yılda katettiği kariyer mesafesi gerçekten saygıyı çok hak ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 23:41
YORUM EKLE