Serkan Korkmaz: "Artık sözün bittiği yerdeyim, Galatasaray'da böyle bir şey 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi"

Galatasaray, ligde ve Avrupa'da namağlup yoluna devam ediyor.

Serkan Korkmaz: "Artık sözün bittiği yerdeyim, Galatasaray'da böyle bir şey 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi"

A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"ABDÜLKERİM, DAMGA VURAN BİR PERFORMANSTIR"

"Abdülkerim Bardakcı, Türk futbol tarihinin son dönemine damga vuran stoper performansıdır. Onu milli takıma almayan ve aldığında da oynatmayan Stefan Kuntz, şimdi anlamaya başlamıştır." 

"ICARDI'YE HAYRANLIK BESLİYORUM"

"Icardi için artık sözün bittiği yerdeyim. Galiba söylenebilecek her şeyi söyledim. Halsiz, takatsiz, güçsüz, daha formunu yakalayamamış gibi geliyor ama maçın sonunda yine atıyor. Yeni cümleler bulmak için üzerine çalışıyorum. 7-8 yaşlarındaki çocuk gibi hayranlık besliyorum. Sokakta sarı saçlı sayıların sayısı artıyor. Icardi ile bambaşka bir şey deneyimliyoruz. Böyle bir şey 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi."

"DAHA YÜZDE 100'Ü İLE İZLEMEDİK"

"Benim büyük bir holdingin CEO'su arkadaşım var, en son o da dayanamyıp saçını sarıya boyattı. Makam odasında oturmuş, fotoğrafını çekmiş, bize gönderdi. Icardi övmek artık sıkıcı olmaya başladı ve bu adamı daha biz yüzde 100'ü ile izlemedik. Ligde 32 maçta 30 gol. Bir de 90 dakika oynamak istiyor. Allah korusun biraz da dinlensin. Şimdi gerçi milli ara var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2023, 10:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim ünal
Selim ünal - 7 ay Önce

Tüh tüh Serkan korkmazın sözlerine çok duygulandım gözlerim doldu doldu oldu. Hele arkadaşının saçını sarıya boyaması esastan ve temelden yıktı geçti beni

Sefer
Sefer - 7 ay Önce

Icardi futbolcu, mütevazi, alçak gönüllü, Güler yüzlü, her zaman pozitif biri. Taraflı tarafsız çoğu insan seviyor ve saygı duyuyor. Buna üzülen bir tek, her şeye muhalif olan Hayri Kozakci!!

Cimbom
Cimbom - 7 ay Önce

Ne güzelli. Bu takımı tutuyoruz