Serkan Korkmaz: "Galatasaray'a geleli daha kaç gün oldu ama Galatasaray ruhuna yakışır bir davranış sergiledi"

Galatasaray, Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Serkan Korkmaz: "Galatasaray'a geleli daha kaç gün oldu ama Galatasaray ruhuna yakışır bir davranış sergiledi"

NutSpor yorumcusu Serkan Korkmaz, Galatasaray – Konyaspor maçının ardından yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"İlk yarı ve ikinci yarı arasında çok fazla fark vardı. Galatasaray hızlı başladı, erken bir gol buldu ama zamanla Konyaspor oyuna dahil olmaya başladı. 1-1 olduktan sonra ise ne kadar güçlü bir takım olduklarını bir kez daha gösterdiler."

"Mertens kötüydü, bunu kabul edelim. Icardi ve Yusuf, aynı anda oyuna girdi ve yaklaşık yarım saat sahada kaldılar. Icardi bugün doğru düzgün topa dokunmadan rakip kaleciyi oyundan attırdı, gol anında da pozisyondaydı."

"Icardi hazır bir görüntü vermedi ama bugün topa bile dokunmadan gol anında doğru yerdeydi. İşin diğer tarafı ise Icardi geleli daha kaç gün oldu ama bugün takım arkadaşını savunması güzeldi. Galatasaray ruhuna yakışır bir davranıştı."

"Torreira'ya destek verebilecek bir oyuncu şu an sahada yok, orta saha çok eksiliyor ve böyle maçlarda bunları yaşamamak için Oliveira'nın hücum katkısından vazgeçilebilir."

"Mauro Icardi için çok erken olduğunu düşünüyorum ama tekrar belirtiyim, hiçbir şey yapmadan olayların içindeydi. Onu değerlendirmek için daha fazla zamana ihtiyaç olduğu belli."

"Kerem'e gelirsek Kerem, bugün ilk yarıda iyi bir görüntü verdi, ara ara tutuktu ama yine de verimli anlar yaşadı. Onu en çok eleştiren isimlerden biri benim ama bugün hakkını yedirmem."

"Okan Buruk, Jorge Jesus gibi olmalı. Sadece ligde yarışılmasına rağmen çok iyi bir derinliğe sahip. Oyuncular yedek kalıyor olmalarına rağmen hazır beklemeliler, çok fazla yetenekli isim var. Maçı izlerken, bu Galatasaray'a Avrupa'da yarışmak yakışır dedim." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2022, 13:20
YORUM EKLE