Serkan Korkmaz: "Galatasaray taraftarı yokluğunda kıymetini anlamıştır, seneye ikisini de havaya sokarlar"

Galatasaray'ın transfer politikalarıyla ilgili eleştiriler yapılmaya devam ediliyor.

Serkan Korkmaz: "Galatasaray taraftarı yokluğunda kıymetini anlamıştır, seneye ikisini de havaya sokarlar"

A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA OLSALARDI DAHA İYİ OLURDU"

"Yunus Akgün ve Zaniolo, bence Zaha, Ziyech ve Tete'den iyiler. Galatasaray'da olsalarda daha iyi olurdu. Pek tartışmaya açık değil. İkisi de eğer başka takıma gitmezse Galatasaray'ın seneye sağ açık sorununu yaşayacağını tahmin etmiyorum. Barış Alper Yılmaz da var. Nefis bir rotasyon olur. Galatasaray taraftarı, bunları havaya da sokar."

"YUNUS AKGÜN'ÜN KIYMETİ ANLAŞILMIŞTIR"

"Yunus Akgün'e karşı önyargı vardı ama sanırım yokluğunda kıymeti anlaşılmıştır. Bence yetenek olarak Kerem Aktürkoğlu'ndan daha iyi."

"SERGE AURIER'İ YOLDA GÖRSEM TANIMAYACAĞIM"

"Galatasaray'ın aldığı sağ bek Serge Aurier, piyasada yok. Adamı yolda görsem tanımayacağım. Çünkü adamı görmüyoruz. Galatasaray, bu sezon transferde çok başarısız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 16:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 2 ay Önce

Galatasarayın zaafı hala devam ediyor bakmayın Rize maçı 6-2 bittiğine kanatları hep açık veriyor ne kapadan var nede kilitleyen futbol dan anlıyorsa Okan hoca pozisyonların %80 ni kanattaki boşluklardan pozisyon veryor

MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ - 2 ay Önce

Hayatta bazen bulunduğun ana göre en doğru kararı verirsin ama ilerleyen zamanda o kararın yanlışa dönüşebilir. Ya da yanlış kararın işin sonunda doğruya çıkabilir. Verdiğin kararın doğru yada yanlışa çıkmasını zaman belirler
Serge Aurier transferi doğru karardı. Sacha Boey'i 30+ bedelle satınca herkes o paranın peşine düştü. Kimi isteseler 2 hatta 3 katına çıktı Levent Mercan mesela. Ama GS hem tecrübeli hem oynayan hazır oyuncuyu kiralık transfer etti. Fakat GS sözleşme imzaladıktan sonra oynanan final maçında oyuncu ciddi şekilde sakatlandı. Bu transfere GS bu sene transferde başarısız kalıp cümlesi ile eleştirmek aslında onu diyenin yorumculukta başarısız olduğunu gösterir bana göre.