Serkan Korkmaz: "Galatasaray, Tete ve Rashica transferinden vazgeçebilir"

Galatasaray, yeni sezona hazırlanırken Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna avantajlı bir şekilde devam ediyor.

Serkan Korkmaz: "Galatasaray, Tete ve Rashica transferinden vazgeçebilir"

Fotomaç Gazetesi spor yazarı Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"BİR HAFTADA HAYLİ GELİŞME OLMUŞ"

Hasta yakını olan bilir; doktorun "durumu stabil" demesi ile "durumu iyiye gidiyor" demesi arasında çok ciddi fark vardır. Bir haftada Galatasaray'ın temposunda da oyununda da hayli gelişme olmuş. 

"GELELİ BİRKAÇ HAFTA OLMUŞKEN PERFORMANSI UMUT VERİCİYDİ"

Bir önceki performansını beğenmediğim Barış Alper, hasretle beklenen Rashica'yı aratmadı. Sezona en hazır giren isimlerden olan Mertens yine golünü buldu. Kerem hala güven veriyor. Çiçeği burnunda yeni golcü Bakambu'yu da çok beğendiğimi söylemeliyim. Elbette ki tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu ama geleli birkaç hafta olmuşken sergilediği performans umut vericiydi. 

"TORREIRA'NIN YOKLUĞUNU HİSSETTİK"

Angelino ve Torreira sağlık problemleri nedeniyle yoktu. Dün geceki güzel sonuca rağmen Uruguaylı'nın yokluğunu yine hissettik. Tete mi geliyor, Zaha hazır mı, Zaniolo gider mi, Rashica'ya 10 milyon euro versek mi falan derken Türk kanat forvetlerin de forma savaşında olduğu pek dillendirilmiyor. 

"RASHICA VE TETE TRANSFERLERİNDEN VAZGEÇİLEBİLİR"

Sarı-kırmızılılar önlerindeki üç kulvardaki uzun maraton için gereğinden fazla sayıda ve oldukça nitelikli kanat forvetlerine sahip. Bu oyuncu havuzundan birkaç eksilme beklemek gibi Rashica ve Tete transferlerinden vazgeçmek de mümkün. Peki aynı şeyi orta saha oyuncu havuzu için de söyleyebiliyor muyuz? Torreira sakat, Demirbay yeni geldi, sezon sonu futbolu bırakacağının sinyalini veren Mertens ise şu an için iyi ama iki ay sonra yine etkili olabilecek mi? "Tete kötü oyuncu" demiyorum, "Tete çok mu öncelikli?" diye soruyorum. 

Keza şaka maka Şampiyonlar Ligi heyecanına ramak kaldı. Başta Okan Hoca tüm Galatasaraylıları şimdiden tebrik ediyorum. Siz de duyuyor musunuz inceden o malum marşı: "...Die Meister Die Besten Les grandes equipes The champions!..."

Kaynak: Fotomaç

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2023, 00:45
YORUM EKLE