Sezgin Gelmez: "Türkiye’de yer yerinde oynayacak, Galatasaraylıların önceden haberi olsun, müjdeyi verelim"

Galatasaray’ın yeni başkanı 11 Haziran’da belli olacak. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'ten ataklar gelmeye başladı.

Sezgin Gelmez: "Türkiye’de yer yerinde oynayacak, Galatasaraylıların önceden haberi olsun, müjdeyi verelim"

Başkan adayları projelerini açıklamaya başlarken Eşref Hamamcıoğlu cephesinden İnan Kıraç sürprizi geldi.

GALATASARAY’DA DEV PROJE

Beyaz TV Galatasaray muhabiri Sezgin Gelmez, Galatasaray ile ilgili bomba gelişmeyi duyurdu.

Gelmez’in açıklamaları şu şekilde:

-HİÇ KİMSEYE SÖZ VERMEDİM, AÇIKLAYACAĞIM-

“İşin içinde 400 milyon Dolar’lık bir proje var. Aslında bunu camiada birkaç kişi biliyor. Benim konuştuğum bütün isimler ‘Ben söz verdim, açıklayamam’ diyor. Ben hiç kimseye söz vermedim, ben açıklayacağım. Rahat rahat konuşacağım. Bu projenin başında İnan Kıraç var. İnan Kıraç, Galatasaray Vakfı’nın başkanı. Kendisiyle hem dün akşam hem de bugün konuştum ve doğruladı. Olay ne? Galatasaray Vakfı’na ait kenarda köşe kalmış yerler var. Yer İstanbul Bahçeşehir’de. Buraya gayrimenkul yapılacak.”

-GALATASARAY’IN TESİSLERİ BAHÇEHİR’E YAPILACAK-

“Şöyle çelişkili bir durum var. İnan bey, ‘Galatasaray batmış durumda, Benim Galatasaray’a verilecek bir kuruşum yok’ diyor. Onun dışında ise ‘Ben artık 85 yaşındayım. Benim yapabileceğim bir şey artık kalmadı ve bunları da yapıyım, Galatasaray artık bir bütündür’ diyor. O fotoğrafa göre Eşref Hamamcıoğlu tarafında olduğunu gösteriyor. İnan Kıraç, Çarşamba günü konuşacak ve ne olduğunu açıklayacak. Galatasaray’ın bütün tesisleri, merkezi Bahçeşehir’e yapılacak. İnan bey, ‘Benim Galatasaray’a verilecek bir kuruşum yok’ dese de ne kadar büyük Galatasaraylı olduğu belli. Adnan Öztürk ile arası inanılmaz derecede iyi.”

-YER YERİNDEN OYNAYACAK*-

“İnan Bey ile bire bir konuştum. İnan beyin düşüncesi bu. Galatasaraylılara müjdeyi verelim. Galatasaray Vakfı’nın 400 milyon Dolar’lık projesi var. Belki de Çarşamba günü Türkiye’de yer yerinde oynayacak. Galatasaraylıların önceden haberi olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2022, 14:04
YORUM EKLE