Sinan Engin: "22 milyon Euro verdiler, ikisi de Galatasaray'da oynayamaz"

Galatasaray'ın oynadığı futbolun kalitesi rakiplerine göre büyük dikkat çekiyor.

Sinan Engin: "22 milyon Euro verdiler, ikisi de Galatasaray'da oynayamaz"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, KAZANMAYI BİLİYOR"

"Galatasaray, iyi veya kötü oynuyor ama kazanmayı biliyorlar. Sezon başından beri böyle. Geçen sene de çok fazla bir farkla kazandılar. Sezon başında da Avrupa maçları dönüşü önemli virajları atlattılar."

"KONYASPOR, GALATASARAY'IN SERİSİNİ BİTİRMİŞTİ"

"Bence şampiyonluk şansı son haftaya kalacak. Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanı ölüm kalım maçı olacak. Hiç kolay geçmeyecek. Düşme hattı yanıyor, Konyaspor tam anlamıyla küme düşme hattından kurtulmadı. Sadece 1 maçlık fark var. Üstelik Galatasaray'ın geçen seneki galibiyet serisini de Konyaspor bitirmişti. Bunu da hatırlatmak isterim."

"22 MİLYON EURO VERDİLER, İKİSİ DE GALATASARAY'DA OYNAYAMAZ"

"Beşiktaş, Muci ve Musrati'ye toplam 22 milyon Euro harcadı. Kimse kusura bakmasın, bu iki isim Galatasaray'da oynayamazlar. İlk 11'e giremezler."

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARIN MORALİNİ BOZMUŞ"

"Galatasaray'ın Adana Demirspor galibiyeti Fenerbahçeli futbolcuların moralini bozmuş. Eğer Musrati atılmasaydı Beşiktaş kaybetmezdi."

"MAURO ICARDI, EDIN DZEKO'DAN DAHA İYİ"

"Mauro Icardi ve Edin Dzeko için şunu söyleyeyim. Dikkat edin Mauro Icardi kötü de oynasa bir şekilde takımına katkı veriyor ama Edin Dzeko öyle değil. Kötü hali hiç çekilmiyor. Bütün takımın dengesini bozuyor. Arada yaş farkı da var. Bu anlamda Mauro Icardi, Edin Dzeko'dan daha iyi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarkirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 09:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 2 hafta Önce

Bjk'da oynadığı için iki topçuya yazık oldu....biri Gedson diğeri Raşitsa ...Cim bomba oynasalardı değer kazanırlardı...bjk'da değer kaybettiler....

S.horuz
S.horuz - 2 hafta Önce

Adanademirspor maçındada aynı hatalar bekler çizgiden gelen hücumlara çizgiye yakın değilde içe doğru kalıyor buda pozisyon vermesine yol açıyor Okan hoca bunu ne zaman önlem alacaksın lig bitiyor