Sinan Engin: "Ayarlıyorlar, göreceksiniz Galatasaray'ın da canı yanacak"

Fenerbahçe - Karagümrük maçı sonrasında Galatasaray cephesinden tepkiler geldi.

Sinan Engin: "Ayarlıyorlar, göreceksiniz Galatasaray'ın da canı yanacak"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe - Karagümrük maçında yaşanan skandal pozisyonu sonrasında eleştirilerde bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"AYARLIYORLAR, GÖRECEKSİNİZ GALATASARAY'IN DA CANI YANACAK"

"Türk futbolunda adalet olmadığı için bugün Fenerbahçe, yarın Galatasaray. Ayarlıyorlar, göreceksiniz Galatasaray'ın da canı yanacak."

"HAKEMLER İSTEDİKLERİ GİBİ AYARLIYORLAR"

"Kararlar standart değil, hakemler istedikleri gibi ayarlıyorlar. Mehmet Büyükekşi ve İbanoğlu'da bunlara göz yumuyor. Her maçtan sonra Büyükekşi çıksın konuşsun, 'HATA YAPTI' gibi. Bunları bilelim, hiç kimseyi umursamıyor ve ceza basıyorsunuz."

"POLİSE Mİ GİTSİNLER?"

"Kulüp başkanları ne yapacaklar konuşmayıp? Polise mi gitsinler? Çıkıp konuşacaklar tabi ki... Konuştuğu için ceza vermek nedir?"

"OTURUYORLAR ÇAY, KAHVE İÇİYORLAR"

"Alt liglerde inanılmaz şeyler oluyor. Türk futbolunun yenilenmesi lazım. Kulüpler Birliği lağvedilmelidir. Orada oturuyorlar çay, kahve içiyorlar. Türk futbolu VAR yokken daha iyiydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023, 20:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Durmuş murat keleş
Durmuş murat keleş - 6 ay Önce

Sinan bey en çok canı yanan zaten GALATASARAY hermaç o kaliteli kadroyla maç yap canını dişine tak böyle bir kadro kur maç kazan FB penaltı dir haksız kazanç dir oda kazanıp aynı puan

Neco
Neco - 6 ay Önce

Bir daha Karagümrük maçını yöneten hakeme görev verilirse bizim lig'in dizayn edildiğine emin olacağım

Sedat Aşık
Sedat Aşık - 6 ay Önce

Bence MHK komple lağvedilsin ve tüm maçlar tamamiyle yabanci hakemlere verilsin,süper ligin doşindaki maçlar da sadece bu mesleği amatorce yapmek isteyen hakemlere verilsin, kasitli yanli karar verenlere ise hapis cezalarina kadar ağir cezalar verilsin...

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 6 ay Önce

Hakemlerin taraf tutarak maç yönetmelerinin önlemi büyük ceza uygulamaları ile giderilir. Göz göre göre pozisyon hatası yapan hakem süper lig yönetmesin.
Hakem geliştirme seminarları devamlı yapılmalı.

Gurko
Gurko - 6 ay Önce

Vvarda sonra futbol bitti zaten