Sinan Engin: "Erden Timur hakikaten adamlık yaptı, ben olsam söylemezdim, hiç çekinmedi"

Süper Lig'de şampiyon son hafta belli olacak. Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 1 puan bile olsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Sinan Engin: "Erden Timur hakikaten adamlık yaptı, ben olsam söylemezdim, hiç çekinmedi"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, ADAMLIK YAPTI"

"Basın toplantısında çok enteresan şeyler gördüm. Dursun Özbek, Erden Timur üzerinden tam Ali Koç ile ilgili bir şeyler anlatıyordu ama bizzat Erden Timur araya girdi ve 'Tam olarak öyle olmadı' dedi. Bence hakikaten adamlık yaptı."

"BEN OLSAM KAMERALAR ÖNÜNDE SÖYLEMEZDİM"

"Mesela ben olsam onu içeride söylerdim, kameralar önünde söylemezdim. Özü sözü bir ve kameralar karşısında hiç çekinmedi. Bir de böyle şeylerden bahsettiğin zaman Allah katında vebali vardır. Sizi milyonlar izliyor. Söylemlerinize çok dikkat etmeniz gerekiyor."

"EN UFAK BİR ŞEY OLSA GÖZLERDEN KAÇMAZ"

"Konyaspor - Galatasaray maçının kesinlikle berabere biteceğini düşünmüyorum. Bol gollü bir karşılaşma bekliyorum. Hem Konyaspor hem Galatasaray'dan goller bekliyorum. Yok teşvik, yok bilmem ne böyle şeylere inanmıyorum. Herkes futbolu biliyor. En ufak bir şey olsa gözlerden kaçmaz. Bu maç tüm Türkiye'yi ilgilendiriyor, sakın alt liglerdeki maçlarla karşılaştırmayın." 

"ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA İYİ BAKIN"

"Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına iyi bakın! İki kelimeden birisi Fenerbahçe olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 21:42
YORUM EKLE