Sinan Engin: "Mauro Icardi'nin maçtan sonra neden soyunma odasına gittiğini biliyorum"

Galatasaray, birçok eksiği olmasına rağmen kayıpsız ilerleyişini sürdürüyor.

Sinan Engin: "Mauro Icardi'nin maçtan sonra neden soyunma odasına gittiğini biliyorum"

Galatasaray, lig ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Sarı kırmızılılar, son olarak Sparta Prag karşısında kritik bir galibiyet elde etti.

Mauro Icardi'nin son dakikalarda attığı golle Galatasaray, rövanş maçı öncesi avantajı kaptı.

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, FİNALE KADAR GİDEBİLİR"

"İlk maç çok zor geçti. Galatasaray kalitesiyle Sparta Prag maçını kazanmasını bildi. Galatasaray avantajı aldı ama hala işi kolay değil. Sparta Prag, bu sezon evinde hiç kaybetmedi. Eğer Galatasaray, Sparta Prag'ı elerse UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar gider. Herkese kafa tutabilecek kadrosu ve teknik ekibi var."

"ICARDI, AĞIR YAPTI"

"Mauro Icardi, maçtan sonra neden soyunma odasına gitti biliyor musun? Ben biliyorum, söyleyeyim. Ağır yaptı, cool davrandı, 'Ben bunları zaten atarım' dedi. Gol dışında da gayet iyi oynadı. Attığı paslarla takımını yönlendirdi, asist yaptı, kötü değildi. Kerem Demirbay da aynı şekilde haftalardır çıkışını sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 00:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettopal
Ahmettopal - 3 ay Önce

Sinan Engin sizin gibi yorumcular yüzünden icardinin eşine mesajlar atılıyor adam futbol dışında her şeye maaruz kalıyor mesaj atan sözüm ona insan musveddeleri fenerli olamaz Beşiktaşlı olamaz insan da olamaz o şerefsizlere hayvan bile diyemezsin hayvanlar alemine hakaret sayılır ..adamın morali bozuk bir yandan eşinin hastalığı bir yandan sakatlık durumu bir yandanda bu şeref yoksunlari.. napacaksiniz bu türlü mesajlari atıp feneri şampiyon mu yapacaksiniz Fener öyle şampiyon olmayı istemez büyük kulüptür. Bu kadar aşağılık olmayı birakin