Sinan Engin: "Sahtekar bir adam olsa Galatasaray maçından sonra soyunma odasına giderdi"

Galatasaray, Süper Lig'de Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederken Fenerbahçe'nin önünde 9 puan farkla liderliğini sürdürdü.

Sinan Engin: "Sahtekar bir adam olsa Galatasaray maçından sonra soyunma odasına giderdi"

Beyaz TV'de yayınlanan programda Sinan Engin, Galatasaray - Adana Demirspor maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

"GALATASARAY, 3 OYUNCU HAMLESİYLE GALİBİYETE GİTTİ"

"Adana Demirspor'a yazık oldu. Bu maçın hakkı onlarındı. Cesaretli futbol, sinmeden çekinmeden, tam saha hücum yaptılar, onların hakkıydı. 3 oyuncu hamlesiyle Galatasaray galibiyete gitti."

"KAZANMAYI BİLEN GALATASARAY"

"Galatasaray'ın pozisyonu var mı? Baskısı var ama Adana Demirspor'un daha çok pozisyonu var. 2 tane direkten dönen pozisyon var bir defa. Daha iyi oynayan takım Adana Demirspor ama kazanmayı bilen ve kendi sahasında 3 puanı alan Galatasaray oldu. Adana Demirspor müthiş oynadı tebrik ediyorum."

"BİLEREK DİREĞE VURAMAZ"

"Bir futbol takımının 1 tane kötü transferi olmaz mı yahu? Onyekuru bugün çok iyi değildi belki, gününde değildi ama direkten dönen topu var. Karakterini bilemiyorum bu çocuğun ama bugün benim gördüğüm şanssızdı. Bir futbolcu bilerek topu direğe vurduramaz. Bildiğimiz Onyekuru değildi, gol olsaydı da kimse ağzını açamazdı"

"YABANCILAR BİZİM GİBİ BAKMIYOR"

"Maçtan sonraki görüntülerine gelince bizim gibi bakmıyorlar olaylara. Onyekuru sahtekar bir adam olsa 'Burada bir sıkıntı olur, soyunma odasına gideyim. Orada arkadaşlarımı tebrik edeyim' der. Bir muhabbetleri var, orada bir şey anlatıyor. Ben anormal görmüyorum bu olayları. Futbolcu sahada oynasın, sonra istediğini yapabilir"

"CAMİASINA SAYGISIZLIK"

"Şu da var. Onyekuru, Adana Demirspor'un taraftarı yok mu? Emek veren takım arkadaşlarına saygısızlık yapmıştır. Paza kazanmıyor musunuz bu takımdan, kazanıyorsunuz. Arkadaşlarının emeklerine yazık değil mi? Soyunma odasına gidip istediğini yapabilirsin, rakibini tebrik edebilirsin. Camiasına büyük saygısızlıktır. O öyle görmüyor olabilir. Golünü atsaydı kimse de ağzını açamazdı"

"BU MAÇTA OPERASYON YAPILMADI"

"Galatasaray'a bir operasyon yapıldığını düşünmüyorum ama Konyaspor maçında ufak bir operasyon yapıldı. Yayıncı kuruluş artık çok fazla göstermiyor pozisyonları. Emre Akbaba'ya Toreira'nın yaptığı penaltıydı bence. Emre Akbaba'nın yaptığı pozisyonda kırmızı da verebilir sarı da verebilir."

"SARI DA KIRMIZI DA VERİLEBİLİR"

"Hakemle falan değil futbolla kazandı Galatasaray. Belki de şampiyonluğu çok etkileyen bir üç puan bu. Galatasaray bugün kazandığına şükretmeli. Galatasaray taraftarı sükunetini korumalı. Erden Timur'un maç sonu açıklamalarına da ceza gelir muhtemelen. Hakemle ilgili Galatasaray camiası pek bir şey söylemesin. Emra Akbaba'nın pozisyonunda sarı da kırmızı da verilebilir çünkü elimizde görüntü yok, yayıncı kuruluş her açıdan vermiyor"

"ICARDI DAHA ERKEN ÇIKABİLİRDİ"

"Galatasaray çok kaliteli takım, iyi baskı kuruyor ama Mertens ve Icardi hala tam istenen durumda olmadığı için zorlanıyor. Rashica da iyi oynamadı. Bu yüzden iyi oynamıyor Galatasaray. Icardi daha erken çıkabilirdi, daha erken Gomis hamlesi olabilirdi. Taş gibi bir takımı yendi Galatasaray şansıyla. Kalitesi de var ayrı konu."

"MAÇIN ADAMI NELSSON"

"Maçın adamı Nelsson'du bana göre. İçeri giren topu çıkardı çünkü. Gol olsaydı çevirmesi çok zorlaşırdı. Onyekuru'nun şutu da gol olsa 2-0 biterdi geçmiş olsun. Galatasaray girdiğini attı, Adana Demirspor atamadı. Bu kadar"

"G.SARAY İYİ OYNUYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR"

"Galatasaray iki haftadır çok iyi oynamıyor. İyi oynuyor gibi görünüyor sadece. Toreira mesela çok kritik bir top kurtardı. Galatasaray Icardi ve Mertens'ten dolayı hücumda eksik kalıyor. Icardi fizik olarak iyi değil, Mertens de sakatlıktan çıktı iyi değil."

"GALATASARAY YILDIZLI 6 PUAN ALDI"

"Galatasaray yıldızlı 6 puan almıştır bugün. Adana Demirspor bir futbol dersi verdi diyebiliriz."

"BİR AN ÖNCE KENDİNE GEL"

"Icardi, fizik olarakbir an evvel kendine gel. Kendine gelmezsen 2-3 hafta daha böyle devam edersen Galatasary taraftarı da gönlünden uzaklaştırır seni."

"GALATASARAY BIRAKMAZ"

"Galatasaray'ın bu saatten sonra bırakacağını düşünmüyorum. Hele bu Erden Timur konsantrasyonuyla bırakmaz. Bugün Erden Timur'un maçtan sonraki performansı, Icardi'nin performansından daha iyi"

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2023, 03:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyun Han
Hüseyun Han - 1 yıl Önce

Galatasaray'ı Berkan Kutlu oynamadigi sürece kimse yenemez ve sampiyon olur.