Sinan Kaloğlu: "Transferi bitti, Galatasaray'a gidecek"

Geçen sezon Süper Lig'den düşen Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu önemli açıklamalar yaptı.

Sinan Kaloğlu: "Transferi bitti, Galatasaray'a gidecek"

Süper Lig 'den düşen ve yeni sezonda TFF 1.Lig'de mücadele edecek olan Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu, Radyospor'a konuştu.

Genç hoca hedeflerinden bahsederken, aynı zamanda transferi yılan hikayesine dönen ve hâlâ resmi olarak açıklanmayan Kazımcan Karataş konusuna açıklık getirdi.

Kaloğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

-HEDEFİMİZ 1.LİG'DE KALMAK-

''Sezon çalışmalarına başladık. Şu anda Afyon'da kamptayız. Transfer yasağını kaldırma ihtimali yok. Yönetim içeride kalan 6-7 oyuncu ile anlaşma sağlamaya çalışıyor. Biz de 32 genç futbolcuyla, U 15'ten bile oyuncu var, kampımızı sürdürüyoruz. Kendi kulübüme yardımcı olmak istiyorum. Her oyuncuya ihtiyacımız var. Çok önemli bir sezon olacak bizim için. Hedefimiz TFF 1. Lig'de kalmak. Son derece zorlu maddi koşullar içindeyiz. Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız.''

-KAZIMCAN, GALATASARAY'A GİDECEK-

''Kazımcan Karataş bizimle değil; Eyüpspor'a transfer oldu. Bürokratik işlemler kalmış olabilir. Ama transferi bitti. Eyüpspor'dan Galatasaray kiralık olarak gidecek. Kendisine başarılar diliyorum."

-OKAN HOCA ONU DEĞERLENDİRECEKTİR-

"Pırlanta gibi bir çocuk. Okan Buruk'un onu nasıl değerlendireceği önemli. Kazımcan hem bekte hem de önde oyanayan bir futbolcu. Rotasyonda nasıl yer bulur bilmiyorum; Okan hoca onu değerlendirecektir. Bana göre Kazımcan her zaman rekabetin içinde olacaktır."

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2022, 00:30
YORUM EKLE