Sinan Yılmaz: "Galatasaray'a gelirse direkt asist kralı olur, Gedson'un Premier Lig kariyerini bitirdi"

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sinan Yılmaz: "Galatasaray'a gelirse direkt asist kralı olur, Gedson'un Premier Lig kariyerini bitirdi"

Galatasaray'ın sol bek transferi için listesinin ilk sırasındaki isim Angelino.

Geçtiğimiz sezon Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Leipzig'de olan 26 yaşındaki İspanyol sol bek için temaslar başladı.

Vole yorumcusu Sinan Yılmaz, Angelino ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"GEDSON'UN PREMİER LİG KARİYERİNİ BAŞLAMADAN BİTİRDİ"

"Angelino'yu çok seviyorum. 2020 yılında Gedson Galatasaray'a geleceği zaman 'Maçlarını seyredeyim' dedim. Gedson, yeni Tottenham'a gitmiş. Şampiyonlar Ligi'nde karşılarında Leipzig vardı. O maçı izledim. Mourinho, o maçta Gedson'u sağ açık oynatıyor ve karşısında da Angelino var. Angelino, öyle bir top oynadı ki Gedson'un Premier Lig kariyerini başlamadan bitirdi. Mourinho, bir daha Gedson'u hiç oynatmadı ve sonra da gönderdi." 

"GALATASARAY'A GELİRSE DİREKT ASİST KRALI OLUR"

"Gedson'u diğer maçlarda izliyorum, aşırı çabuk bir adam, çok dinamik ama Angelino karşısında adım atamıyor. Angelino, o kadar çabuk ki 'Herhalde dünyanın en çabuk adamı Angelino' dedim. Guardiolo, 'Yeniden alır ve oynatır' dedim ama hiç öyle olmadı. Manchester City, Leipzig, Hoffenheim... 26 yaşında ama hep takım olarak düşüşte. Onu da anlayamıyorum. Bu sene Bundesliga'da 10 küsür asist yapmış bir oyuncu. Ayak tekniği de çok iyi, driplingi de var. Angelino Galatasaray'a gelirse muhtemelen direkt asist kralı olur. Hele de Icardi kalırsa..."

"SAVUNMADA PROBLEMİ OLABİLİR"

"Ligin en iyi bek oyuncusu olur ama 26 yaşında olmasına rağmen geriye doğru gidiş yaşaması da 'Herhalde savunmasıyla ilgilidir' diye düşündüm ve Hoffenheim'ın bu sene yediği golleri izledim. Çünkü adamda yetenek, dripling, top alma, çabukluk var. Boyu çok kısa ve arka direğe bunu çok kullanmışlar. Arka direğe uzun ortalarda eşleşme sorunu çok yaşamış. O topları karşılaşamada problem yaşamış. Savunma konatrasyonu eskik ve pozisyon almaları problemli olabilir. Ancak Galatasaray gibi dominant bir takımda bunu çok fazla hissetmezsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2023, 18:29
YORUM EKLE