Sinan Yılmaz: "Galatasaray'da son 3 maçta suratından düşen bin parça, ben de oynatmazdım"

Galatasaray'ın devre arasında ilk önceliği orta saha bölgesine direkt katkı sağlayacak bir oyuncusu transfer etmek olacak.

Sinan Yılmaz: "Galatasaray'da son 3 maçta suratından düşen bin parça, ben de oynatmazdım"

Galatasaray'da Tanguy Ndombele, performansıyla sınıfta kaldı.

Manchester United maçında sergilediği performansla da büyük hayal kırıklığı yaratan Fransız futbolcuyla Ocak ayında yolların ayrılması bekleniyor.

Vole yorumcusu Sinan Yılmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE'YE BAYILIYORLAR AMA KOŞAMIYOR"

"Gol kaçırdığı için Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz eleştiriliyor ama Galatasaray'ın Bayern Münih'e karşı üst düzey oynamasını sağlayan dinamizm bu oyuncularda var. CV için Ndombele'ye bayılıyorlar ama hazır değil, koşamıyor. Bu durum bariz belli. Sen kendi oyuncularına orada Bayern Münih'e kafa tuttun."

"KEREM'İN SURATINDAN DÜŞEN BİN PARÇA"

"Ben de Kerem'i Manchester United maçında oynatmazdım, yedek bekletirdim. Çünkü son 3 maçta suratından düşen bin parça. Nasıl güveneceksin? Bazı oyuncuları çok fazla kendi elimizle zor duruma sokuyoruz. Bu açıdan Okan hocaya kızmıyoruz, hem medya hem de taraftara sitemim var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 17:16
YORUM EKLE