Sinan Yılmaz: "Galatasaray hatasını kabul etmeli ve hemen 500 bin Euro verip almalı"

Galatasaray'da iç ve dış transferde hareketli saatler geride kalıyor.

Sinan Yılmaz: "Galatasaray hatasını kabul etmeli ve hemen 500 bin Euro verip almalı"

Futbol yorumcusu Sinan Yılmaz, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde

"RIDVAN YILMAZ ALINIRSA EĞER..."

"Galatasaray Rıdvan Yılmaz'ı alabilirse, UEFA'nın istediği Türkiye'de yetişmiş 4 oyuncu gereksinimi de sağlayabilmiş oluyor. Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile birlikte. (Kazımcan Karataş da vardı ama o kiralanacak gibi) Bu sayede Avrupa Ligi listesine 21 oyuncu yazdırabilir. Alamazsa 20 yazdıracak ve 1 oyuncu yine dışarıda kalacak. (1 transfer daha gelirse de 2 oyuncu dışarıda tabi) Rıdvan seneye 12 yabancıda da işe yarar ayrıca."

"BAKAMBU'DAN GELEN PARAYLA ERENCAN'I ALMAK SORUNU ÇÖZÜYOR"

"Bakambu'yu satıp gelen parayla Erencan Yardımcı'yı almak da bu sorunu çözüyor. Hatta seneye altyapı kontenjanından da ekleyip Emin Bayram ile birlikte 23 oyuncu bile yazdırabilirsin (Yunus Akgün de dönerse 24 hatta. Türkiye futbolu için bir ilk altyapıdan 3 oyuncu.) Daha önemlisi tabi seneye 12 yabancı kuralında da elini rahatlatır.

"LEO DUBOIS İÇİN HATANIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR"

"Leo Dubois konusunda zamanında bir hata yapılmış ve şimdi bu hatada inatlaşmanın bir anlamı yok. Hatanın neresinden dönülürse kardır! 'Sezon başı hata yaptık, geri alma maddesi koydurmadık ama hemen katkı verebilecek, takım arkadaşlarını ve hocasını tanıyan, hemen kadroya koyabileceğimiz oyuncumuza ihtiyacımız var, hatamızı kabul edip bu 500 bini veriyoruz' diyebilmeleri lazım. Son maç sol bek oynadı, Konya maçında yine iyi oynadı. İki beke de alternatif, geçen seneki halinden de formda, devamlı oynayan bir isim. Transfer bir risk işiyse riski en düşük olanı seçmek gerek. Başakşehir'e kendi oyuncumuz için para ödüyoruz gibi değil de Dubois'in maaşı bu sezonluk 1.8 değil 2.3 milyon olacak gibi düşünsünler eğer hatalarıyla yüzleşmekten bu kadar rahatsız oluyorlarsa..." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 10:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 ay Önce

Hata yaptık dememek için bu transfer i yapmazlar.

İbrahim berber
İbrahim berber - 3 ay Önce

Galatasaray yönetimi bal yapmaz arı gibi o olmadı bu olacak gibi oyalıyor ara transfer dönemi bitiyor bir tane transfer yok satışlardan bir sürü para aldılar fenerbahçenin transfere ihtiyacı yok ama yinede birkaç tane iyi oyuncu aldılar ben bir Galatasaray taraftarı olarak hiç memnun değilim elindeki oyuncuları bedava ya veriyorsun maaşını sen ödüyorsun şimdide almak için para veriyorsun böyle transfer politikası olmaz şimdiden söylüyorum şampiyon falan olamayız

Mustafa G1905
Mustafa G1905 - 3 ay Önce

Ara transferde oluru yoksa yapmasınlar boş yorum yapmayı bırakın. Devre arasında hiç bir takım işine yarayacak adamı kolay kolay vermek istemez. Ya çok yüksek bi fiyat çekeceksin yada gerekirse boş geçeceksin.. taraftar grubumuzu anlamak gerçekten zor.. yönetime atıp tutanımı ararsın sahada elonden gelen Keremi ıslıklayıp protesto edeni mi ararsın.. adam baksan evini geçindirmekten aciz, koca takımı yönetmeyi kolay sanır.

Şenol Türkoğlu
Şenol Türkoğlu - 3 ay Önce

Leo Galatasaray'da oynayacak olsaydı, zaten gönderilmedi. Nokta.