"Siz kulübümle anlaşın yeter, ben Galatasaray'da oynarım"

PSG'yle sürekli temas halinde olan Galatasaray, Mauro Icardi'yle de masaya oturdu.

"Siz kulübümle anlaşın yeter, ben Galatasaray'da oynarım"

Sarı-Kırmızılılar'da yeni sezon planlaması devam ederken iç transferde de hareketli saatler yaşanıyor.

Barış imzaladı, sıra Kerem'de

Geçtiğimiz günlerde Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesini 2027'ye kadar uzatan Galatasaray Yönetimi, takımın diğer genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu için de görüşmelere başladı. Milli futbolcunun menacerini İstanbul'a davet eden Sarı-Kırmızılılar, zamlı kontratla anlaşmayı tamamlamak istiyor. Galatasaray'dan senelik 10 milyon Lira kazanan Kerem'in maaşının 20 milyon Lira seviyesine çekilmesi planlanıyor. Avrupa kulüplerinin de transfer radarındaki Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi için Galatasaray'ın kapıyı 20 milyon Euro'dan açacağı, gelen haberler arasında.

Nelsson'a iki talip

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson da Avrupa kulüplerini peşinden koşturmaya devam ediyor. Hem Galatasaray'daki hem de Milli Takım’daki performansıyla büyük beğeni toplayan 25 yaşındaki oyuncuyu, özellikleİspanya'dan Sevilla ile Betis kadrosuna katmayı çok istiyor. Nelsson'u sezon başında Cim Bom'dan koparmayı başaramayan Sevilla, bu kez çok daha ciddi birteklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Betis'in de devreye girmesiyle oyuncunun piyasası yükselmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, Nelsson'un olası satışından 25 milyon Euro civarında bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

PSG göndermeye hazır ama...

Cim Bom'da geleceği en merak edilen isim ise kuşkusuz Mauro Icardi... Derbi golcüsü Icardi'yi kadrosunda tutmak isteyen Galatasaray, kontrat görüşmelerine şimdiden başladı. Sarı-Kırmızılılar, "Galatasaray'da çok mutluyum" diyen Arjantinli yıldızın bonservisini alabilmek için bir süredir PSG ile temas halinde. Fransız kulübü de Icardi'yi göndermeye hazır. Ancak Galatasaray dışında gelen teklifleri de değerlendiriyorlar. Sarı-Kırmızılı yönetim de "Önceliğim Galatasaray" diyen Icardi ile olası bir anlaşmada talep edeceği kontrat detaylarını masaya yatırdı.

'Siz anlaşın yeter'

Icardi, vergiler düşüldüğünde PSG'den senelik 6 milyon 750 bin Euro kazanıyor. Sarı-Kırmızılılar tecrübeli futbolcuyu kiralarken bu rakamın sadece 750 bin Euro'sunu karşıladı. 6 milyon Euro'yu ise Fransız devi ödüyor. Galatasaray Yönetimi, 30 yaşındaki santrfora bu bedelin tamamının karşılanamayacağını bildirmiş durumda. Güney Amerikalı yıldızın ise feragata hazır olduğunu söylediği ve "Kulüplerin anlaşması yeterli" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Bonservis iddiası

Galatasaray, PSG ile mutabakata varılması halinde Icardi'ye senelik 3.5 milyon Euro civarında bir maaş teklifinde bulunacak. Kontrata bir de imza parası ve çeşitli bonusların eklenmesi düşünülüyor. Fransız basını ise PSG'nin 10 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğunu, Galatasaray cephesinin ise transferi daha düşük bir maliyetle bitirmeyi planladığını yazdı. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Icardi'nin bonservisini maksimum 5 milyon Euro civarında kulübe kazandırmayı hedefliyor.

Eşi Wanda Nara da kalmaya hazır

Icardi'nin olaylı bir evlilik hayatı yaşadığı, aynı zamanda menacerlik işlerini de yürüten Wanda Nara, Galatasaray taraftarıyla sürekli iletişim kurarken, tüm mesajlarını İstanbul'da kalmaktan yana veriyor. Ülkesindeki MasterChef programını sunduğu için sürekli Arjantin'e gitmek zorunda olan Nara, İstanbul'da yaptığı ev yatırımıyla Galatasaray'da yola devam edeceklerinin sinyallerini veriyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 11:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasantasyurek
Hasantasyurek - 13 ay Önce

Gatasaray bu sene yüzde yüz şampiyon

Ali komaaz
Ali komaaz - 13 ay Önce

Galatasaray

Mehmet çakan
Mehmet çakan - 13 ay Önce

Şampiyon olacağız ♥️

kivancpamuk07@gmail.com
[email protected] - 13 ay Önce

En sevdiğim oyuncu kerem aktürk oğlu benim en büyük hayalim kerem abinin forması lütfen