Şok sözler sonrasında Ayhan Akman, canlı yayın sırasında telefon açtı!

Galatasaraylılığı ile bilinen yorumculardan Uğur Karakullukçu, Youtube kanalındaki canlı yayında Galatasaray altyapısında bazı oyunculara ayrımcılık yapıldığını dile getirdi.

Şok sözler sonrasında Ayhan Akman, canlı yayın sırasında telefon açtı!

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Youtube kanalında Galatasaray'ın eski futbolcusu ve şu anda idari kadroda bulunan Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman'ın ilk 11'de oynaması için U19 takımının Başakşehir'e mağlup olduğu maçta taktik değiştirip forvetsiz oynadığını iddia etti.

"HAMZA AKMAN OYNASIN DİYE FORVETSİZ ÇIKILDI"

Karakullukçu, yaptığı açıklamada, "Galatasaray, Başakşehir ile oynadığı U19 finaline Hamza Akman, ilk 11'de çıksın diye 4-6-0 çıktı. Açın maçı izleyin. Hamza Akman oynasın diye Galatasaray forvetsiz çıktı ve Başakşehir'e yenildi . Hamza ve Efe’nin değerli olması, ayrıcalıklı oldukları anlamına gelmez. Diğer çocuklar böyle düşünüyor. 3-4 yıl Galatasaray altyapısından bir şey beklemeyin. Çocuklar zehirlendi. Altyapıda ayrıcalıklı futbolcu olmaz! Hamza'yı da seviyorum" dedi.

AYHAN AKMAN CANLI YAYIN SIRASINDA ARADI

Bu iddialar sonrasında Ayhan Akman, canlı yayın devam ettiği sırada Karakullukçu'yu aradı. Akman, Karakullukçu'ya yayını bitirdikten sonra kendisini aramasını söyledi.

Uğur Karakullukçu, canlı yayın sonrasında Ayhan Akman ile yaptığı konuşma ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

Karakullukçu, şunları söyledi:

"AYHAN HOCA, ÜZÜLDÜĞÜNÜ VE KIRILDIĞINI SÖYLEDİ"

"Arkadaşlar, bizzat aktif futbolcu beni arayıp haddini aştığında bile (Yasin Öztekin) çıkıp ulusal TV'de bunu anlatmış birisiyim. Kimseden çekinmem. Ayhan Akman benzer bir şey yapsa anlatırdım ama hocayla yaptığımız konuşma asla böyle değildi, en ufak bir saygısızlık da yoktu. Ayhan hoca, altyapıdaki oyuncuların A takım kampına götürülmesi için çalıştığından bahsetti, detayları anlattı, konuyla ilgili en fazla söylediği şey üzüldüğü ve kırıldığı oldu. Kimsenin hakkını yedirmek istemem, aramasının yayına denk gelmesi talihsizlik, onun dışında sorun yok." dedi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2023, 03:04
YORUM EKLE