Stefan Kuntz "İki hafta" dedi, Galatasaray kadroya aldı!

Sakatlık nedeniyle A Milli Takım'dan çıkarılan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ın Qarabağ maçında kadroya alındı. Stefan Kuntz, 2 haftalık tedavi sürecinden bahsetmişti.

Stefan Kuntz "İki hafta" dedi, Galatasaray kadroya aldı!

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri ilk maçında, 2-1'lik Ermenistan galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kuntz'un Abdülkerim Bardakcı hakkında söyledikleri kafaları karıştırdı.

"Oruçlu oyuncuları oynatmıyor" iddiasına cevap

Stefan Kuntz, basın toplantısında bir gazetecinin oruç tutan oyuncuların oynatılmadığı, Abdülkerim Bardakcı'nın da bu nedenle kadro dışı kaldığı iddiası üzerine sorduğu soruya, "Karşı bir soru sormak isterim. Benim kadro belirlerken oruçlu olmalarının niteliğinde karar verdiysem neye dayanarak bunu düşünüyorsunuz?" diye cevap verdi.

"Abdülkerim'in 2 haftalık tedavi süreci olduğu söylendi"

Abdülkerim Bardakcı'nın kadrodan çıkarılmasında oruçlu olmasının etkili olmadığını, tedavi sürecinin uzun olduğunu vurgulayan Kuntz, "Abdülkerim konusu rahat açıklığa kavuşacak. Biz perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümünde 2 haftalık tedavi süreci olduğu söylendi. Biz de bu doğrultuda karar vermiş olduk" dedi.

Galatasaray hazırlık maçı kadrosuna aldı

Kuntz'un "2 haftalık tedavi süreci olduğu için kadrodan çıkardık" dediği Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ın 26 Mart Pazar günü Qarabağ ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna dahil edildi.

Galatasaray'ın kadro paylaşımında Abdülkerim ön planda

A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Abdülkerim Bardakcı, Sarı-Kırmızılı takımın kadrosunda yer aldı.

Galatasaray, sosyal medya hesapları üzerinden kamp kadrosunu açıkladığı paylaşımda Abdülkerim Bardakcı'nın fotoğrafını kullandı.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 17:30
YORUM EKLE