Steven Caulker: "Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin en büyük takımı, ben en çok Galatasaray'da oynamak isterdim"

Bir dönemde ülkemizde forma giyen ve şu anda Wigan'da oynayan Steven Caulker'dan gündem olacak açıklamalar geldi.

Steven Caulker: "Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin en büyük takımı, ben en çok Galatasaray'da oynamak isterdim"

Ülkemizde Alanyaspor, Gaziantep FK, Karagümrük ve Fenerbahçe formaları giyen Steven Caulker, Under The Cosh'a açıklamalarda bulundu.

Steven Caulker'in Galatasaray ile ilgili söylediği sözler de büyük dikkat çekti.

İşte o açıklamalar:

"Antrenmandan sonra kaptan ve takımın sağ bekiyle oturmuş sigara içiyordu"

"Pirlo ile çalışmak için sabırsızlanıyordum. Antrenmandan sonra kaptan ve takımın sağ bekiyle oturmuş sigara içiyordu. O anı görünce, o saygıyı göstermek zor oluyor."

"Ben en çok Galatasaray'da oynamak isterdim"

"Fenerbahçe bence Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin en büyük takımı. Ben en çok Galatasaray'da oynamak isterdim. Galatasaray hariç tüm büyükler beni istedi. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaktı ama ben yine de Fenerbahçe'yi tercih ettim. Çünkü Türkiye'de Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe geliyor."

"Yerime Çin’den bir oyuncu getirdi diye dalga geçmiştim ama..."

"Fenerbahçe 7 yıldır şampiyon olamıyordu ve ben de daha az paraya da olsa oraya gitmek istedim. Fenerbahçe'ye geldim ve 2 gün sonra Pereira geldi. Görüşmelerimizde adı bile geçmiyordu. Geldiğinde beni istemediğini anladım. Tanıştığımızda tokalaşırken yüzüme bile bakmamıştı. Beni hiç takmadı ve yüzüme bakmadı. Yerime Çin’den bir oyuncu getirdi diye dalga geçmiştim ama kendisi şu an Avrupa’nın en iyilerinden… Kim Min-jae."

"Maçtan sonra duşta her zaman bir duman bulutu olurdu"

"Alanyaspor’da takım arkadaşlarım devre arasında sigara içiyordu. Maçtan sonra duşta her zaman bir duman bulutu olurdu. İlk gördüğümde dumur oldum. Tam bir kültürel şok."

"Sergen Yalçın, otelde karşıma oturdu ve sigara dumanını yüzüme üfledi"

"Kumar ve alkol bağımlılığım vardı. Çok uzun süre kulüp bulamadım. Sergen Yalçın… Türk futbol efsanesi. Sigara ve alkol içer, kumar oynar. Otelde karşıma oturdu ve sigara dumanını yüzüme üfledi. Antalyaspor’a gittiğimi zannediyordum meğer Alanyaspor’muş." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 11:54
YORUM EKLE