Süper Kupa sonrası flaş talep! "Paramızın tamamını geri verin"

Tatil edilen Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali sonrası bir şok daha yaşandı.

Süper Kupa sonrası flaş talep! "Paramızın tamamını geri verin"

Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Galatasaray, Fenerbahçe'nin U19 takımı ile çıktığı maçın 1. dakikasında öne geçti. Fenerbahçe yönetimi, golden sonra santra yapılmasına izin vermedi ve takımı sahadan çekti.

Fenerbahçeli futbolcular daha sonra soyunma odasına doğru yöneldi. Maçın hakemi Volkan Bayarslan ardından soyunma odasına doğru giden diğer isim oldu. Galatasaraylı futbolcular saha içerisinde sevindi. Sarı kırmızılı takım, daha sonra kendi arasında antrenman maçı yaptı.

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından 2. dakikada tatil edilen Süper Kupa finaliyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

"PARANIN GERİ ÖDENMESİNİ TALEP ETTİLER"

SPORTbible'nin haberine göre; Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının yayın haklarını satın alan uluslararası kuruluşlar, ödedikleri tutarın tamamının geri iadesini talep etti.

SPORTbible'nin haberine şu ifadeler kullanıldı:

"Süper Kupa'nın finalinde Galatasaray'da Icardi'nin 52. saniyede attığı golün ardından Fenerbahçe oyuncuları sahadan ayrıldı. Trabzon'da yaşanan olayın ardından Fenerbahçe'de U19 takımı bu maçta forma giydi. Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na mesaj göndermek için oyuncularını sahadan çekti. Süper Kupa finalinin yayın haklarını satın alan uluslararası kuruluşlar artık paranın tamamının geri ödenmesini talep etti. Galatasaray galibiyeti kutladıktan sonra oyuncular kendi arasında antrenman maçı yaptı."

Kaynak: Hürriyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 12:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis
Reis - 3 hafta Önce

Adamlar haklı maçı kim oynamadan cekildiyse federasyon o takımdan tahsil edecek kimse bedava para kazanamaz Fenerbahçe bu parayı ödeyecek

ADEM
ADEM - 3 hafta Önce

ÖDESİN ALİ KOÇ HEPSİNİ....MÜSEBBİBİ CİN ALİDİR.

Ismail
Ismail - 3 hafta Önce

Ben utandim. Alman Sky Sports Kanali canli yayinlamak istedi maci. Yayini kesincede yorumcu lafi soktu, dediki 3. Dünya Futbol liginden ne beklenirki.. bidahada vermezler artik