"Tahminim, Galatasaray'da 3. bir aday çıkacak

Galatasaray'da seçim süreci devam ediyor. Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Tahminim, Galatasaray'da 3. bir aday çıkacak

Galatasaray'da seçim depremi yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte yarın (30 Nisan Cumartesi) yapılması planlanan Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'na İstinaf Mahkemesi tarafından tedbir kararı konuldu. Bu karar sonrası seçim iptal oldu. 

GALATASARAY'DA SEÇİM GÜNDEMİ

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, yaşananlar ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

METİN ÖZTÜRK: "BURAK ELMAS, İSTİFA ETMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Metin Öztürk, "Bizi rahatsız eden, şeffaf olmayan bir süreç var. İstiyoruz ki Burak Elmas bu konuyu netleştirsin. Seçimin 28 Mayıs'ta yapılması konusunda iki başkan adayı mutabık kaldı. Burak Elmas buna uyacağını söyledi ama fiili bir durum içine de girmedi. Hala top ortada dönüyor. Seçimin tarihi 28 Mayıs’tır. Bunun dışındaki her tarih ve aday şüphe yaratır. Sayın Burak Elmas istifa etmeyeceğini kesin ve net bir dille söyledi.Çıkarsınız 28'e 1 dersiniz, tartışmaya kapanır. Sayın Burak Elmas, umuyorum ki 28'e 1'den 28 Mayıs'ta seçim kararı alır. Bu kaos sona erecek. Katılmayacağını deklare etti. Üçüncü bir aday çıkarsa, o gölge onun üstünde kalır." dedi.

EŞREF HAMAMCIOĞLU: "TAHMİNİM 3. BİR ADAY ÇIKACAK"

Eşref Hamamcıoğlu ise "İptal kararı Galatasaray'ın üstünde düşmüş bir gölgedir. Üçüncü bir aday yetiştirilmeye çalışılıyor diye tahmin ediyorum. Galatasaray'ın bir an evvel fabrika ayarlarına dönmesi esastır. Seçim kararını yönetim kuruluyla görüştükten sonra karar defterine hiçbir şerh koymaksızın ifade ederse istifaya gerek yok. İlla istifa etsin diye bir arzumuz yok. Ancak mecbur kalınırsa bu da bir mekanizmadır. Galatasaray'da çözümler tükenmez. Bu çözüme liderlik yapacak kişiler vardır. Bizler olduğumuz yerde devam ediyoruz. 21-28 Mayıs'ta seçimin açıklanmasını şartsız, şurtsuz, şerhsiz istiyoruz. Tahminim, 3. bir aday çıkacağı konusundadır. 3. adayın ismiyle ilgili ne bilgim ne de tahminim var. Belki de olmaz.""  diye konuştu. 

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022, 23:57
YORUM EKLE