Taner Karaman: "Galatasaray'a gelmeyi 70 gün bekledi, ilk gün imzalansaydı eğer..."

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde n çok eleştiri aldığı konu orta saha transferi çalışmaları oldu.

Taner Karaman: "Galatasaray'a gelmeyi 70 gün bekledi, ilk gün imzalansaydı eğer..."

A Spor yorumcusu Taner Karaman, Galatasaray'ın orta saha transferi gündemini değerlendirdi.

Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"PAREDES'TEN HABE GELİNCE FRED, FENERBAHÇE'YE GİTTİ"

"Galatasaray, orta saha transferine ilk başladığında Paredes ile o kapıyı açtı. Paredes, majör liglerde kalmak isteyince Galatasaray bekledi ve sonra ibreyi Fred'e döndürdü. Fred transferi bitmek üzereyken Paredes cephesinden 'Tamam, gelebiliriz' denildi. Sonra Fred, ikinci planda kaldı. Böyle olunca da Fenerbahçe, Fred'i tercih etti." 

"PAREDES'E ÇOK TAKILDILAR"

"Paredes de sözü vermişken gelen teklifi kabul edip gelmeyince Galatasaray, hem Fred'den hem de Paredes'ten oldu. Transfer süresi çok kısalmıştı ve Galatasaray, o bölgeye transferi bitiremedi. Galatasaray yönetimini bu sezon yaz transfer döneminde eleştirdiğim en net porblem oldu. Paredes'e çok takıldılar."

"NDOMBELE, 70 GÜN GALATASARAY' BEKLEDİ"

"Ndombele, Galatasaray'ı 70 gün bekledi. Erden Timur da 'Bizi 30-40 gündür bekleyen oyuncu var' diye söylemişti. O isim Ndombele'ydi. Son gün transfer edildi. Sözün kesildiği ilk gün imzalansaydı eğer bugün Ndombele, sahada olacaktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 10:39
YORUM EKLE