Tanju Çolak: "Galatasaray nihayet aradığı oyuncuyu buldu, en iyisi bu"

Galatasaray'da Mauro Icardi formunu yavaş yavaş yükseltirken yeni transfer Derrick Köhn, ilk maçında beğeni aldı.

Tanju Çolak: "Galatasaray nihayet aradığı oyuncuyu buldu, en iyisi bu"

Futbol yorumcusu Tanju Çolak, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, HALA ESKİ GÜCÜNDE DEĞİL"

"Maalesef yine söylüyorum, Icardi eski gücünde değil. Hala fizik olarak güçsüz. İsabetli toplar da alamıyor. Bazen orta sahaya gelip pas trafiğine ortak oluyor. Ben de bunu zamanında yapardım. Terler soğumaya başlayınca oyunun içinde olmak istiyorsun."

"CEZA SAHASINDAN ÇOK FAZLA ÇIKMAMALI"

"Icardi'nin biraz daha çalışması gerekiyor. Bir de çok fazla ceza sahası içerisinden ve altı pas alanından çıkmayıp kendini yormaması lazım. En azından kısa mesafedeki koşularla gol atmaya yakın olabilir."

"DERRICK KÖHN, DOĞRU BİR TRANSFER"

"Derrick Köhn hiç sırıtmadı. Sanki yıllardır Galatasaray forması giyiyormuş gibi bir görüntüsü vardı. Okan Buruk o bölgede 4-5 oyuncu denedi, en iyisi bu oyuncu çıktı. Tebrik ediyorum, doğru bir transfer. En azından bu sene için yeterli. Akıllı oynuyor, sert ve fizik gücü yerinde. Galatasaray, nihayet aradığı sol beki buldu diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 02:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bingo33
Bingo33 - 3 ay Önce

Bunun yorumları da kendi gibi fos,yok ceza alanından çıkmayacakmış, yok kendini yormayacakmış!O zaman herkes yerinden çıkmasın? Defans oyuncusu, bekler, o zaman sen kimden pas alıp gol atacaksın?

yuksel kocak
yuksel kocak - 3 ay Önce

ya bu adamin GS yorumlamasina tahammul edemiyorum
YOK HUKMUNDE

Ustura
Ustura - 3 ay Önce

Hantal gölcümü olur kosup pozisyon yaratmasi lazim top kapmasi lazim birde göllük posizyonda top kalenin önünde tutup sonra vurmaya calisiyor direkt cakmasi lazim acemi görüntüsü veriyor Tanja kusur bakmasin hantaldi iyi yani top direkt cakiyordu bunlar futbolcu degil para pesindeler

Ahmet Demir
Ahmet Demir - 3 ay Önce

Seni Tanju Çolak yapan Galatasarayı sonradan para için satıp fenerbahceye transfer olmanı bu camia hiç bir zaman unutmayacak Tanju Çolak.