Tarık Üstün: "Herkes Fiorentina ile anlaştığını bilirken Galatasaray, devreye girip işi bitirmiş"

Galatasaray, Hoffenheim ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Avusturya’lı orta saha oyuncusu Florian Grillitsch ile anlaşma sağladı.

Tarık Üstün: "Herkes Fiorentina ile anlaştığını bilirken Galatasaray, devreye girip işi bitirmiş"

Galatasaray’da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sarı kırmızılılar, orta sahaya Sergio Oliveira’nın ardından bir ismi daha transfer etti.

Hoffenheim ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Avusturya’lı orta saha oyuncusu Florian Grillitsch ile anlaşma sağlandı.

TRT Spor yorumcusu Tarık Üstün, Florian Grillitsch’in transferi konusunda dikkat çeken bilgiler aktardı.

Üstün’ün açıklamaları şu şekilde:

-FIORENTINA İLE ANLAŞMIŞ AMA BABASIYLA ALAKALI PROBLEM OLMUŞ-

“Grillitsch, serbest kalıyorsa normal şartlarda Bundesliga’da orta üst sınıfların alması lazım. ‘Bizim bilmediğimiz bir şey mi var?’ diye sordum. Galatasaray’a gelmesine çok sevinirim. Aslında Fiorentina ile anlaşmış ama babasıyla alakalı Fiorentina ile bir problem olmuş. O transfer bozulunca arada zaman geçmeden herkes Fiorentina ile anlaştığını bilirken Galatasaray, devreye girip işi bitirmiş. Yoksa aradan zaman geçse ve boşta olduğuna dair haberler çıksaydı başka takımlara giderdi ya da maliyeti fazla olurdu.”

-NAGELSMANN’IN AÇIKLAMASI VAR-

“Galatasaray’ın en büyük şansı oyuncunun serbest olması. Sergio Oliveira ile birlikte birbirini tamamlayan oyuncular. Nagelsmann’ın Bayern Münih’teyken ‘Kendi mevkisinin en önemli oyuncularından bir tanesi’ diye açıklaması var.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2022, 15:28
YORUM EKLE