Tarık Üstün: "Önümüzdeki sezon olabilir, Galatasaray'da çok büyük işler yapabilir"

Galatasaray, Süper Lig'e damgasını vurarak şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Tarık Üstün: "Önümüzdeki sezon olabilir, Galatasaray'da çok büyük işler yapabilir"

TRT Spor yorumcusu Tarık Üstün, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Üstün'ün açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, DAHA YÜZDE 50'SİNDE"

"Hakim Ziyech, ligimizin çok üstünde bir oyuncu. Bana bazen kızıyorlar ama bizim tanıdığımız Ziyech, daha yüzde 50'sinde bile değil. Topu alışı, verişi, attığı golü saymıyorum bile, araya bıraktığı 2-3 tane top... Onun anlaşabileceği, saha içerisinde daha uzun vakit geçirebileceği bir sezon olursa ki bu önümüzdeki sezon olabilir, çok daha büyük işler yapabileceğini tahmin ediyorum. Şampiyonluk yolunda en etkili silahlardan birinin Ziyech olacağını düşünüyorum."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, MİLLİ TAKIMDA FORMAYI HER AN KAPTIRABİLİR"

"Kerem Aktürkoğlu, kendine dikkat etsin, milli takımda formayı her an kaptırabilir. Montella'nın formayı en önde verdiği oyunculardan bir tanesi. Böyle giderse işi biraz zor görünüyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ 'IN YOLU AÇIK OLSUN"

"Barış Alper Yılmaz'ın gelişimi beni çok etkiledi. Çok gelişiyor. Yolu açık olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 14:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 2 hafta Önce

FENERLİ TARIK ÜSTÜN , YABANCI VAR HAKEMLERİ 0N MAÇ ÖNCE GELMİŞ OLSALARDI GS ŞİMDİ ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEMİŞTİ...VARDAKİ HİSSİ FENER FANATİKLERİ FB'YE UYDURMA PENALTILARLA VE VERMEDİKLERİ FAULLERLE FAZLADAN 12-14 PUAN KAZANDIRDILAR...TARIK ÜSTÜN, ERHAN SEVEN,TAYFUN BAYINDIR , HÜNKAR MUTLU,BÜNYAMİN HOCA BU DURUMU AÇIK AÇIK SÖYLEMEYE DİLİNİZ VARABİLİR Mİ ? BU VAR TAVŞANLARINI ALLAH NASIL BİLİRSE ÖYLE YAPSIN...BU FB'Lİ VAR TAVŞANLARI KUL HAKKI YEDİLER...ZEHİR ZIKKIM OLSUN İNŞALLAH...