Thomas Müller'den Galatasaray itirafı! "Kimmich içeriye geldi ve..."

Bayern Münih - Galatasaray maçının yankıları devam ediyor.

Thomas Müller'den Galatasaray itirafı! "Kimmich içeriye geldi ve..."

Bayern Münih'in tecrübeli oyuncusu Thomas Müller, Galatasaray ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Müller'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BİRAZ ÇILGINCA OYNUYOR"

"Çok iyi biliyorduk ki Galatasaray biraz çılgınca bir top oynuyor. Pres konusunda çok iyiler. Yüksek şiddetli ve biraz çılgınca bir oyun ama sahada ne yaptıklarını çok çok iyi biliyorlar. 18 maçtır yalnızca 2 kez kaybettiler ve 2’si de bize karşı. Sanırım buradan kendimize güzel bir şeyler çıkarabiliriz. Burada da hani bazı şeyler iyi gidiyor, 4’te 4 yaptık, grup lideriyiz."

"DAHA FAZLASINI BİLE BEKLİYORDUM"

"Ben ısınmaya çıkmamıştım ve dışarıdan Kimmich içeriye geldi ve durumun biraz aşırı olduğundan bahsetti. Dürüst olmak gerekirse bekliyordum, hatta ben daha fazlasını bile bekliyordum."

"BÖYLE GÜÇLÜ PRES YAPAN BİR TAKIMA KARŞI..."

"Önde böylesine güçlü pres yapan bir takıma karşı öyle iyi kombinasyonlarla geriden çıkma şansınız çok yoktur. Biraz rahat olup topu üçüncü bölgeye, Kane ve kenar forvetlere taşımalısınız. Net pozisyonları bu şekilde bulacağımızı düşündük. Haklısınız, biz maalesef bunu istediğimiz ölçüde yapamadık. Daha fazla pozisyon üreteceğimizi düşünmüştük, olmadı. Final paslarımız yetersizdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2023, 15:48
YORUM EKLE