Thomas Tuchel: "Galatasaray'ın böyle bir oyuncuya sahip olması çok önemli, fark yaratabilecek biri"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Rams Park'ta Bayern Münih'i konuk edecek.

Thomas Tuchel: "Galatasaray'ın böyle bir oyuncuya sahip olması çok önemli, fark yaratabilecek biri"

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"MAZROUI İLE GÖRÜŞTÜK, CEZA ALMAYACAK"

"Mazroui ile görüştük, konuştuk. Kesinlikle herhangi bir cezai şart nedeniyle yalnız antrenman yapmadı. Milli takımdan geldiği için ayrı antrenman yaptı. Onunla bireysel olarak görüştüm. Münih olarak açıklama yaptık. O bizim oyuncumuz, kesinlikle cezai bir durumda kalmayacaktır."

"ICARDI OYNARSA TEHLİKELİ BİR OYUNCU"

"Son aldığım bilgilere göre sakat olduğuyla ilgiliydi. Yarın eğer oynarsa, tehlikeli bir oyuncu. Fark yaratabilecek, skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın böyle bir oyuncuya sahip olması çok önem arz ediyor. Bizim için tabii ki tehklikeli. Umarım ciddi bir sorunu yoktur. Ama bana gelen bilgiler oynamayacağı yönündeydi."

"GALATASARAY'DAN ÇOK ETKİLENDİM"

"Galatasaray'a karşı oynadığımız maçlarda çok etkilendim. Saha içinde ve birçok etkinliklerinde kendilerini geliştirdiler. Saha içi organizasyonları üst seviyede. normalde kendi takımımla ilgili yorum yapmam daha doğru olur. Rakiple ilgili bir yorum yapmam gerekirse, derin bir futbol anlayışına sahipler. Türk futbolu iyi bir gelişme içerisinde. Galatasasray çok köklü. Çok ateşli taraftar gruplarına sahip bir takım. En iyi mücadelemizi vermek zorundayız. Çünkü Galatasaray'a karşı oynamak kolay olmayacaktır."

"MANCHESTER UNITED'A KARŞI İNANILMAZ OYNADILAR"

"Old Trafford'da Manchester United'a gibi bir takıma karşı inanılmaz bir futbol mücadelesi ve hak ederek kazandı Galatasaray. İki köklü takımın mücadelesi çok zorlu geçti. Çok agresif, çok hızlı hücumlara tanıklık edilen bir maçtı. Galatasaray, kendini ispatladı. Bizim 6 puanımız var ve Galatasaray'a karşı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2023, 09:47
YORUM EKLE