Tomas Ujfalusi: "Galatasaray'da çok zor bir iş yapıyor, başarmış gibi görünüyor"

Süper Lig'de Beşiktaş - Galatasaray derbisi heyecanı yaşanıyor.

Tomas Ujfalusi: "Galatasaray'da çok zor bir iş yapıyor, başarmış gibi görünüyor"

 Galatasaray'ın unutulmaz savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, Beşiktaş derbisi öncesi TRT Spor'a açıklamalara bulundu.

Ujfalusi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray, her zaman kalbimde olacak"

"Galatasaray'ı hala takip ediyorum. Orası benim eski takımım ve 3 yıl geçirdim. 1,5 yıl futbolcu olarak, 1,5 yıl da kulüpte görev alarak... Her zaman kalbimde olacak. Çekya'da Süper Ligi'ni izlemek için fazla şansınız yok ama internet üzerinde takip ediyorum. Hala oynanması gereken maçlar var ve şampiyonluk için konuşmak çok erken. Son oynanan karagümrük maçını izledim. Fenerbahçe'nin de İstanbulspor ile berabere kalmasıyla puan farkı 6 olarak devam ediyor."

"Yaşanacak atmosferi şimdiden tahmin edibiliyorum"

"Galatasaray, son maçını Fenerbahçe ile evinde oynayacak. Yaşanacak atmosferi şimdiden tahmin edibiliyorum. Zor bir maç olacak ama karşılaşmadan sonra şampiyonluk kutlaması yapmalarını umuyorum."

"Yıldız oyuncularla Galatasaray, bence bir adım önde"

"Galatasaray'ın derbiyi kazanacağını umuyorum. Derbiler her zaman özel maçlardır. Takım en iyisi için uğraşacaktır. Beşiktaş da zirve takipçisi. Kazanıp puan farkını düşürmek isteyecek. Ancak Galatasaray, şampiyonluk için kazanmak zorunda. Kaliteli bir kadro var. Pek çok kaliteli isim bu sezon takıma katıldı. Yıldız oyuncularla Galatasaray, bence bir adım önde."

"Galatasaray'da derbide ön plana çıkacak pek çok isim var"

"Bana göre Galatasaray'da derbide ön plana çıkacak pek çok isim var. Icardi, Zaniolo, Rashica, Mata ve uzun yıllardır takımın lideri olan Fernando Muslera gibi özel oyuncular var. Kaliteli savunma ve hücum anlayışı derbide fark yaratacak."

"Okan Buruk, şampiyonluk geldiği zaman çok büyük bir iş başarmış olacak"

"Okan Buruk zor bir iş yapıyor. Galatasaray'da görev yapmak her zaman zordur. Takımda çok fazla kişi var ve yeni bir kadro kuruldu. Bu kadar yıldız oyuncuyu devamlı motive etmek kolay değil. Bunu başarmış gibi görünüyor ama sezon sonunda başarılı olup olmadığı konuşulacak. Şampiyonluk geldiği zaman çok büyük bir iş başarmış olacak."

"Kadıköy'de şampiyonluğu kazandığımız derbiyi unutamıyorum"

"2012 yılında Kadıköy'de şampiyonluğu kazandığımız derbiyi unutamıyorum. O maçta kırmızı kart gördüm. Benim için kolay değildi. Ancak şampiyonluğa ulaşmıştık. Harika bir andı. Aynı sezon kendi sahamızda Fenerbahçe'yi mağlup ettiğimiz karşılaşma benim İstanbul'da oynadığım ilk derbiydi. Bu maç da benim için çok özeldir." ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2023, 01:10
YORUM EKLE